אדום, מתוק ולא מתקלקל

תפוח חדש שמשווק בארה"ב יוכל לשרוד שנה במקרר

מדענים בארה"ב פיתחו תפוח חדש, הכלאה בין שני זנים קיימים, ששומר על טעמו ומרקמו לאורך זמן. לדבריהם, גם לאחר שחותכים ממנו חתיכה הוא אינו משחיר כמו התפוחים האחרים על המדף

ויקטוריה בקימפיס, גרדיאן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ויקטוריה בקימפיס, גרדיאן

חובבי תפוחי עץ יודעים לספר היטב על ההבדלים בין הזנים השונים, עוצמת המתיקות והתענוג הגדול שבנגיסה בתפוח שזה עתה נקטף מהעץ. הם גם חולקים ודאי חשש אחד משותף, שהתפוח שבו ינגסו יהיה רך מעט, שלא לומר — רקוב. נדמה אם כן שהחדשות החמות בעולם התפוחים מיועדות בדיוק להם (ולעוד כמה מיליונים שאוכלים תפוחים גם בלי להאדיר את שמם): השבוע הגיע לחנויות בארצות הברית תפוח מסוג חדש, "קוסמיק קריספ" שמו, שיוכל לשרוד יותר משנה במקרר בלי שייפגעו טעמו ומרקמו.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ