החוקרים גילו: כל העולם מכין קפה לא נכון

מחקר מראה שכדי לקבל את הטעם האולטימטיבי, שיישמר לאורך זמן, יש להשתמש בכמות קטנה מהרגיל של פולי קפה ולטחון אותם פחות מהמקובל. ומתברר שנוסחה זו טובה לא רק לטעם, אלא גם לסביבה

אסף רונאל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אסף רונאל

מדעי החומר מהווים אחד מתחומי המחקר המשמעותיים באקדמיה היום. התועלת שהושגה עד היום וזו האפשרית של מחקרים בפיזיקה של החומר עצומה: למשל בפיתוח חומרים על־מוליכים ומוליכים למחצה חדשים, או ביצירת חומרים עמידים, קשיחים או גמישים ברמות שלא היו נגישות לבני האדם עד לפני תקופה לא ארוכה. אולם לעתים, חוקרי מדעי החומר מפנים את תשומת לבם גם לדברים החשובים באמת - כמו איך יוצרים את כוס הקפה המושלמת.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ