"או שזה טעים או שנמות": חוקרים הצליחו לייצר בירה משמרים ששרדו אלפי שנים

החוקרים הישראלים השתמשו בשמרים שנשמרו בכדי חרס קדומים, הצליחו לבודד אותם וייצרו מהם בירה בטעמי הבירות הפרעוניות והפלישתיות. המחקר יאפשר להרחיב את תחום הארכיאולוגיה הניסויית, שבו מנסים לשחזר את העבר

ניר חסון
ניר חסון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ניר חסון
ניר חסון

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ