אסף רונאל
כתב המדע של "הארץ"

חובבי יין נוהגים להתגאות ביכולתם לזהות ניחוחות של אדמה, פירות יער או אפילו שתן חתולים ברחרוח של יינות. כישרון זה עשוי להיראות מרשים (או מגוחך) לחלק מהמתבוננים מהצד, אולם הוא מתגמד בהשוואה לכישוריה של הקואלה, כפי שנחשפו בידי צוות מדענים אוסטרלי שפענח את הגנום של חיית הכיס החמודה: הקואלה מסוגלת לזהות את ההרכב התזונתי של המזון שלה - את ריכוז המים ומידת הרעילות של כל עלה - בעזרת רחרוח וליקוק קצרים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ