בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מחקר: בעלי חיים לומדים מחבריהם היכן המזון הטעים ביותר

הכלל ידוע: אם ברצונכם לדעת איפה טעים לאכול, תשאלו מקומי. לפי מחקר שפורסם ב-Science, איילים וכבשים מסתמכים על ידע תרבותי בן מאות שנים כדי למצוא את המזון האיכותי ביותר

תגובות
אייל קורא בפארק אומבגוג בניו המפשייר, ארה"ב
AP Photo/Robert F. Bukaty

זה אולי אחד מהטיפים החשובים ביותר לטיילים: מי שמעוניין למצוא את המסעדה הטובה ביותר באזור שאליו הגיע צריך להתייעץ עם תושבי האזור. מחקר חדש מעלה את האפשרות שאותו מידע פנימי קובע גם את נדידת האביב של האייל הקורא ושל הכבש גדול־קרניים. על פי המחקר, בעלי חיים לומדים מפרטים בעלי ניסיון בעדר מהו המקום שבו יימצאו את המזון הטוב ביותר, וצוברים מצבור של ידע שעובר מדור לדור ומשתפר עם השנים. ההנחה שחיות משתפות ביניהן ידע אינו חדש, אך זו הפעם הראשונה שהדבר הוכח באופן ברור, אמר מתיו קאופמן, חוקר בסוכנות הסקר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו