עדיף להיות מרירים, לא חמוצים: חוקרים חשפו את פלאי הטעם המר

לא פחות מ–25 סוגים שונים של קולטנים בגופנו עסוקים בזיהוי הטעם המר. הם נמצאים גם במוח, בלב ובמערכת הנשימה וכעת יש מי שחוקרים את תפקידיהם: מזיהוי סכנה דרך סיוע בעיכול, ואף ריגול אחר חיידקים והפעלת מערכת אנטי־דלקתית

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ