חוקרים פענחו את המנגנון שמאפשר לתמנונים לטעום אוכל במגע בלבד

מדענים ניתחו את אברי הקליטה המצויים על זרועותיהם של התמנונים וגילו כי חלק מהם מאפשרים להם לקלוט טעמים, ובכך לייצר "מפת טעמים מורכבת ביותר של כל מה שהם באים איתו במגע"

לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ