חוקרים גילו כיצד השעון הביולוגי של החיידקים הטובים מאפשר לנו לשרוד כל ארוחה

המחקר חושף איך האינטראקציה בין המזון, החיידקים, תאי המעיים ומערכת החיסון מאפשרת לנו לעכל מזון. הגילוי מסמן אופק לפיתוח טיפולים פורצי דרך במחלות כרוניות קשות של מערכת העיכול, כמו מחלת קרוהן‎

אסף רונאל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אסף רונאל

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ