תחליטו בעצמכם |

גם באגודה האמריקאית לכימיה לא יודעים אם שוקולד לבן הוא שוקולד

בניגוד לשוקולדים שמורכבים מחמאת קקאו ומוצקי קקאו, השוקולד הלבן עשוי בעיקרו מהחמאה שנותנת לו את הטקסטורה השומנית. המוצקים, שמעניקים את הטעם השוקולדי, כמעט ואינם. כך או כך, אומרים החוקרים בסרטון, עדיף לאכול שוקולד חום

אסף רונאל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שוקולדים. השוקולד הלבן מתחזה?
שוקולדים. השוקולד הלבן מתחזה?צילום: Getty Images IL

תגובות