חוקרים מאמינים שאם הרכב הרוק בפה ישתנה, בני אדם יאכלו מזון בריא יותר
מחקר חדש מצא שחלבונים ברוק משפיעים על האופן שבו בני אדם חווים טעם. החוקרים מאוניברסיטת פרדו מנסים להשפיע על החלבונים כדי להגדיל את הסיבולת למזונות בריאים בעלי טעם מריר
לטעם מר יש מוניטין שלילי. "לֵב-יוֹדֵעַ מָרַּת נַפְשׁוֹ", נכתב בספר משלי, ופרידריך ניטשה קבע כי צמיחת החוכמה יכולה להימדד במדויק בצמצום המרירות. למוניטין זה יש גיבוי מדעי מסוים: מחקרים ביססו כי יכולתנו לחוש בטעם מריר קשורה לעובדה שחומרים רעילים רבים בטבע הם מרים. אולם, גם מזונות בריאים שונים מתאפיינים במרירות, ומחקר חדש מעלה את האפשרות ששינויים בהרכב הרוק יוכלו לעזור לבני אדם לאכול מזונות מרירים ובריאים יותר.
כתבות מומלצות

סמי ברדוגו מנוכר להומוסקסואליות, למזרחיות ולחיים עצמם

נילחם על זכותו של כל יהודי לקלל את האמ־אמא של כל ערבי

יש ילדות שההתבגרות המינית שלהן מתחילה בגיל 6. אין הסבר לתופעה

מדובר בכישרון מפתיע של סופר גדול. זה הספר שאני הייתי רוצה לכתוב

כן, מדובר בסוג של אובססיה. זו רשימת תוספי המזון שאני לוקחת
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
