באמצעות חלב ודגני בוקר: מדענים בחנו מה מביא לקריסת סכרים

קבוצת מדענים מסידני בחנה מה קורה כאשר מציפים פצפוצי אורז בחלב כדי לדמות השפעת מים על סלעים או על קריסת מדפי קרח בקטבים. חוקר: לא הייתי בונה סכרים עם הנוסחאות, אך אפשר להגיע באמצעותן למסקנות חדשות

אסף רונאל-צרובה
אסף רונאל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אסף רונאל-צרובה
אסף רונאל

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ