הקבוצה הפסידה, אכלנו אותה

מחקר חדש שנערך בקרב אלפי אוהדים מגלה כי להפסדי הקבוצה האהודה יש השלכות תזונתיות ברורות, ולא בריאות במיוחד

יאן הופמן, ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יאן הופמן, ניו יורק טיימס

כשויני ריצ'יצ'י צפה במשחק הבית הראשון עונה של הפיטסבורג סטילרס נגד הטנסי טיטאנס הוא הרגיש נהדר. אחרי הכל, בשש העונות האחרונות ניצחו הסטילרס את כל משחקים הפתיחה שנערכו במגרשם הביתי. ואז הדברים החלו להשתבש.

"ככל שהם נראו גרוע יותר, כך הלכתי יותר למקרר", נזכר ריצ'יצ'י, המנחה תכנית ספורט ברדיו המקומי בפיטסבורג, "תחילה חיממתי שני כיסוני בצק. אחרי הרבע השני זרקתי למיקרוגל קופסה של המבורגים. כשהמשחק הלך והתקדם, ניגשתי שוב ושוב למקרר - יותר פחד, יותר התרגשות, יותר לעיסות. לסלטים וליוגורט לא התקרבתי; אם זה מתחת ל-700, לא נגעתי בזה".

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ