בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

היתרונות והחסרונות של אבקות החלבון

החיפוש אחר תוצאות מהירות העלו את קרנו של התוסף בקרב ספורטאים חובבנים ומקצוענים כאחד. למי הוא מומלץ, ומדוע עדיף לצרוך מזון טבעי?

8תגובות

השגרה בחדרי הכושר של ימינו השתנתה. כמו כל כמעט דבר אחר בעידן הזה, נוספו לה אלמנטים מסחריים שפילסו דרכם לעבר שיקול הדעת של המתאמן המצוי. המראה של ספורטאי מסדיר נשימה, האוחז בידו שייק אבקת חלבונים, הוא חלק בלתי נפרד מהוויית המכון העכשווית. מדובר בתופעה שאינה נחלתה הבלעדית של שרירנים בעלי ממדים חריגים, כי אם גם של ספורטאים בכל הגדלים והגילים, המייחלים לשינוי מיידי במסת גופם. לאור התפשטות הטרנד, כדאי לעצור ולתהות מה מכילה אותה אבקה, למי ומתי מומלץ להשתמש בה, והאם היא יעילה יותר מקופסת קוטג'. כדי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#