יובל זוסמן: "אראה לכולם שהם טעו כשלא בחרו בי בדראפט"
הגארד של מכבי סיפר ל"יורוהופס" על האכזבה מכך שלא נבחר לשחק ב-NBA ׁ("זה נותן לי מוטיבציה"), על הדברים שהוא רוצה לשפר במשחק שלו ("כנראה את הקליעה") ועל השמירה מול ספאנוליס ("ידעתי מה הוא הולך לעשות ועדיין לא הצלחתי לעצור אותו")

יובל זוסמן פתח את העונה בצורה טובה ותפס מקום חשוב במרקם הקבוצתי של יאניס ספרופולוס ומכבי תל אביב. הגארד שמצטיין בעיקר במשחק ההגנה, העניק היום (רביעי) ראיון לאתר "יורוהופס" ובו התייחס לפתיחת העונה ולאכזבה מכך שלא נבחר בדראפט ה-NBA.
"זה נתן לי אפילו יותר מוטיבציה", סיפר זוסמן בראיון, "עכשיו אני צריך להוכיח ולהראות לכולם שהם כנראה עשו טעות. אבל אני לא שם לב לכך יותר מידי בשלב זה. אני נמצא במועדון טוב, זה המועדון שאני רוצה להיות בו באירופה, זה הבית שלי. אני אוהב להיות כאן, אוהב את האוהדים, את תל אביב וכמובן את ישראל".
כשנשאל אילו תכונות במשחק שלו הוא רוצה לשפר, סיפר זוסמן שהוא לא מתרכז במשהו אחד אלא באספקטים רבים של המשחק. "יש לי הרבה דברים לשפר", אמר הגארד, "בדגש על הרבה. כנראה את הקליעה שלי, שליטה בסיטואציות במשחק. יש תמיד מקום לשיפור בכל דבר בעצם. לעשות פחות טעויות ולקחת את ההחלטות הנכונות ולהיות כמה שיותר אגרסיבי בהגנה".
זוסמן נשאל על משחק הניצחון מול אולימפיאקוס בו הוא שמר על ואסיליס ספאנוליס אך נקלע לבעיית עבירות מוקדמת. "ידעתי מה ספאנוליס הולך לעשות ועדיין לא הצלחתי לעצור אותו. הצעד הראשון שלו מאוד מהיר, לא חשבתי שהוא עדיין כל כך זריז. זה די מדהים בהתחשב בכך שהוא בן 37".
כתבות מומלצות

חדשות היום, 25.5

"הארץ" מוציא לדרך את המחזור השלישי של קורס העריכה הדיגיטלית

חדשות היום, 24.5

חדשות היום, 23 במאי

חובת הבידוד למי שמתגורר עם מאומת לקורונה מבוטלת החל מהיום
תגובות
על סדר היום
כתבות שאולי פספסתם

שתי דירות במחיר אחת: האם זהו עתיד תחום הפינוי-בינוי?

"היערכו לגרוע מכל": נבואות החורבן בהיי-טק מתחילות להגשים את עצמן

לקחתם משכנתא בחודשים האחרונים? גם אתם כבר שילמתם על עליית הריבית

הריבית במשק מזנקת – מה כדאי לעשות עם ההלוואות שלקחתי?
