מרקו בלבול מונה למאמן מכבי חיפה עד קיץ 2020
הירוקים הודיעו על חזרתו של בלבול לתפקיד המאמן בחוזה לעונה וחצי, כשבועיים לאחר עזיבת אלי גוטמן. "מצפה לי אתגר גדול מאוד, ואני מאמן שאעמוד בו", אמר בלבול שיעזוב את הנבחרת הצעירה

מכבי חיפה הודיעה הערב (רביעי) על מינויו של מרקו בלבול למאמן הקבוצה. המאמן חוזר לקדנציה שנייה במועדון, בחוזה לעונה וחצי עד לקיץ 2020. בלבול יהיה המאמן הרביעי של הירוקים העונה, אחרי פרד רוטן, אלי גוטמן ואיתי מרדכי, ששימש כמאמן זמני במשחקים האחרונים של הקבוצה ויחזור לתפקיד העוזר.
לדברי המועדון, פנו תחילה להתאחדות לכדורגל כדי לקבל את אישורה לנהל משא ומתן עם בלבול, שיעזוב כעת את תפקידו כמאמן הנבחרת הצעירה. החוזה צפוי להיחתם מחר במטרה להעבירו בבקרה התקציבית עוד לפני המשחק נגד הפועל מרמורק בשבת (17:30) במסגרת סיבוב ח' בגביע המדינה. "אני מאחל למרקו ולקבוצה הצלחה", אמר נשיא המועדון יעקב שחר לאתר הרשמי של הקבוצה. בלבול הוסיף: "אני שמח לחזור ולאמן במכבי חיפה. מצפה לי אתגר גדול מאוד ואני מאמין שאעמוד בו ואצליח".
- מכבי "זעזועים" חיפה מחפשת מאמן יציב. היא עוד עשויה לגלות שהוא צמח לה מתחת לאף
- הדיאטה הרצחנית בעולם: סוף עידן אלי גוטמן מאתגר את הדמיון המפותח של מכבי חיפה
מרקו בלבול (51) גדל במכבי חיפה ושיחק בה במרבית שנות הקריירה. עם פרישתו ממשחק שימש כעוזר מאמן במועדון בין השנים 2005-2002, תחילה תחת אברהם גרנט, בהמשך כעוזר של יצחק שום ולאחר מכן של רוני לוי. הקדנציה השנייה של בלבול בשורות חיפה כבר היתה כמאמן ראשי, עת מונה לתפקיד בדצמבר 2014 במקומו של אלכסנדר סטנוייביץ'. את העונה סיימה חיפה במקום החמישי והמאמן סיים את תפקידו.
מכבי חיפה מדורגת במקום העשירי בליגת העל, עם 16 נקודות מ-14 משחקים, רק שלוש נקודות מעל הקו האדום. במאזנה ארבעה ניצחונות, ארבע תוצאות תיקו ושישה ההפסדים, האחרון שבהם 3-1 בבית למכבי תל אביב במחזור שעבר.