מאסטר שף בבועה: איך מכינים 4,000 ארוחות בשבוע לכוכבי ה-NBA? צפו

לאחר התלונות שהתקבלו על איכות המזון, ה-NBA הזמינה עשר שפיות שהקימו מסעדות ייעודיות בבועה. אחת מהן מספרת: כך המטבח מצליח לעמוד בדרישות

ספורט הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
המטבח בפעולה
ספורט הארץ

בין כל המשחקים, האירועים והכוכבים שרצים על הפארקט, קל לפעמים לשכוח שה-NBA משחקת כבר זמן מה במתכונת "בועה" - בה (כמעט) אין יוצא ואין בא, כשכל צרכיהם של אנשי הליגה צריכים לקבל מענה בתוך אזור תחום וחשוב מכך: סטרילי.

המעטפת שמקיפה את ה-NBA ומספקת אותם לעתים נשכחת, זה לא דבר חדש. גם בימי שגרה איש לא מדבר עם אנשי האבטחה והניקיון באולמות, למשל. אבל מאז נכנסה הליגה לבועה, והגיעו תלונות מצד שחקנים על האוכל שהוגש להם, נושא הקולינריה תפס מקום מרכזי גם בעיני האוהדים.

אולי כדי לתקן את הרושם, המגזין "ביזנס אינסיידר" החליט להתלוות לאחת מעשר השפיות שהוזמנו להקים מטבחים ייעודים לקבוצות בבועה בעקבות התלונות. אלכס גראנט, המכונה "שף לקס", מסבירה איך היא מתפעלת את המסעדה הסטרילית שלה ומצליחה להכין כ-4,000 ארוחות בשבוע עבור השחקנים הגדולים ביותר של הליגה - בלי לצאת מהבועה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ