הדברים שרוכבי הטור דה פראנס ישמחו להשאיר מאחור

הנסיעות בין הקטעים, משטר הסעודות, המנות שחוזרות על עצמן והלילות בחדרים לא ממוזגים. מסתבר שהרכיבה היא לא הדבר הכי קשה

אמיר ענבר
אמיר ענבר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אמיר ענבר
אמיר ענבר

העיתונאי הנורווגי ניקולאי ראם יודע שלעולם לא יוכל לדווש כמו המקצוענים. במקום זאת, ניסה להשתוות לביצועי הרוכבים בתחום אחר בו הם מצטיינים בשלושת השבועות של הטור דה פראנס — אכילה. חמוש בתפריט יומי שקיבל מהשף של קבוצת סקיי, התיישב מול המצלמה והחל לבלוס: דייסת שיבולת שועל, חביתה, כריכים, פסטה, יוגורט, קפה, שלל מיצים, פירות, אגוזים, תשעה חטיפי אנרגיה. אחרי חמש שעות, כאשר כל מה שירד לקיבה הספיק לעשות את הדרך ההפוכה ונחת בדלי, ויתר ראם על האתגר. בזמן הזה, אגב, הספיק לצרוך כ־4,300 קלוריות. יש להוסיף: בלבד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ