שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

הדברים שרוכבי הטור דה פראנס ישמחו להשאיר מאחור

אמיר ענבר
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אמיר ענבר

העיתונאי הנורווגי ניקולאי ראם יודע שלעולם לא יוכל לדווש כמו המקצוענים. במקום זאת, ניסה להשתוות לביצועי הרוכבים בתחום אחר בו הם מצטיינים בשלושת השבועות של הטור דה פראנס — אכילה. חמוש בתפריט יומי שקיבל מהשף של קבוצת סקיי, התיישב מול המצלמה והחל לבלוס: דייסת שיבולת שועל, חביתה, כריכים, פסטה, יוגורט, קפה, שלל מיצים, פירות, אגוזים, תשעה חטיפי אנרגיה. אחרי חמש שעות, כאשר כל מה שירד לקיבה הספיק לעשות את הדרך ההפוכה ונחת בדלי, ויתר ראם על האתגר. בזמן הזה, אגב, הספיק לצרוך כ־4,300 קלוריות. יש להוסיף: בלבד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ