כמות או איכות? למה לא גם וגם

לא מזג האוויר, המסורת או טיבו של המסלול, אלא ריבוי התחרויות ואיכות המתחרים הם הגורמים העיקריים להשגת שיאי עולם

עוזי דן
עוזי דן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עוזי דן
עוזי דן
קניניסה בקלה האתיופי חוגג את שיא העולם שקבע באצטדיון בבריסל ב-10,000 מ', בשנת 2005צילום: אי–פי

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ