לצערי, זה סוד ההצלחה האמיתי של "לשבור את הקרח"

תגידו, גם המטבח האיטלקי הוא פיקציה? ■ כך נלחמתי במנהל כדי לקבל אפס עגול בתלמוד ■ כשלומדים לחיות בלי פחמימות מגלים שאפשר לאכול סלט גדול בלי להרגיש רעבים | התגובות הכי טובות שפורסמו השבוע באתר הארץ

לוגו הארץ 2019
הטוקבקים של השבוע
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לוגו הארץ 2019
הטוקבקים של השבוע

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ