בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סדנאות בישול לתיירים: לאכול את מה שבישלת

סדנאות בישול הן טרנד עכשווי פורח, בייחוד בניס. חלקן נערכות במסעדות בעיר, שהיא הבירה הקולינרית של דרום צרפת, ואחרות כוללות סיור בשוק והכנות לפני הבישול. הכינו את הסינרים הלבנים

5תגובות

מרגרט וברט הם זוג אוסטרלים חייכנים וידידותיים, בערך בני 60. הכרנו באותו בוקר, רגע לפני שהחלה סדנת הבישול של השפית רוזה ג'קסון, אבל בשעת צהריים הם כבר מתנהגים כידידי הטובים ביותר, עוזרים לי לחתוך קישואים ומעירים הערות על כישלונותי החוזרים ונשנים בקשירת הסינר הלבן שמשתתפי הסדנה מתעטפים בו. הם מאלה שמעודדים את בן זוגם לספר לאחרים על הרפתקאות שחוו יחד בעבר. במיוחד הם אוהבים לספר על סדנאות בישול שהשתתפו בהן ונדהמים לשמוע שזו הסדנה הראשונה שלי. ברט כמעט חותך את אצבעו בסכין החד כאשר אני מודה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו