כנאפה, אלכוהול חופשי וקורטוב עהד תמימי: מסע בעמאן - טיולים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כנאפה, אלכוהול חופשי וקורטוב עהד תמימי: מסע בעמאן

לכתבה
פינת מסעדות וקניות בעמאן. "אמסטל" היא הבירה העממית והזולה יותרעופר וקנין

רוב תושבי ירדן הם דתיים אבל לעמאן חוקים משלה. מסע שנפתח בהופעה היסטורית של הזמרת הלבנונית ג'וליה בוטרוס והמחווה שלה לעהד תמימי, נמשך עם בירות בטעמי מדבר ממבשלת "קרקל" היוקרתית, ומקנח בכנאפה ובגלידה הכי טובות בסוגן. 36 שעות בעמאן, חלק א'

19תגובות

היציאה לדרך התחילה ברגל שמאל. הגיעה לאוזנינו שמועה כי בשנתיים האחרונות מתרחשת מהפכה קולינרית שקטה בעמאן, ולא יכולנו להישאר אדישים. האחראים לשמועה אמרו שזה לא שכבר אין חומוס בעמאן וכולם עכשיו על ראמן — אבל רואים יותר ויותר דברים מעניינים וחדשים. חובבי אוכל כמונו שהרחיקו השנה עד טאיפיי וטוקיו כדי לבדוק מה מצב הניגירי, לא יוכלו להתעלם כשמדובר בעמאן הקרובה. אבל עוד לפני שיצאנו לדרך החל גל אמירות־הנגד: "שממה קולינרית", "אכזבה מהדהדת" ו"מה אתם יוצאים לשם כשכל כך מתוח עכשיו מבחינה ביטחונית". אפילו כתב "הארץ" בשטחים כתב לנו בתשובה לשאלה — "אם אתם קוראים לאוסף מסעדות מזרחיות סצינה — אז כן, בעמאן יש...

הרשמה לניוזלטר

מחוברים לעולם התרבות, הבידור והפנאי? הירשמו כעת לעדכון היומי

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות