בצקת להמונים: מעדניית בצק עוגיות נפתחה בניו יורק

העיר שממציאה את הקולינריה בכל פעם מחדש מעלה את הרף - תכירו את החנות שלוקחת את טעם הגלידה הפופולרי והופכת אותו לשחקן הראשי

יאיר בריל, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
יאיר בריל, עכבר העיר

כמו בהרבה מקרים בכל מה שנוגע לתרבות הצריכה והנהנתנות, גם בגזרת הקולינריה ניו יורק תמיד הייתה בחוד החנית העולמי. הרי אין כמו תחום המזון כדי להפגין הנאה גלויה ולא מתנצלת, והתפוח הגדול תמיד ידע להמציא את עצמו מחדש, להכתיב אופנות ולהביא את השחיתות עד הקצה. בימים אלה מוכיחה העיר שגם אם חשבנו שכבר הגענו לשיא, תמיד יש לאן לשאוף, ותסמכו על האמריקאים שהם יידעו איך להפתיע אותנו.» הטרנדיים הקולינריים של השנה הקרובה» עכבר עולם

A photo posted by D?, Cookie Dough Confections™ (@cookiedonyc) on Jan 20, 2017 at 8:24am PST

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ