יש חיים מעבר לטאפאס: עשר מסעדות שף מומלצות בברצלונה

איטריות דג ברוטב פסטו, צלופח מעושן עם קוויאר, בשר גדי שמוגש עם קצף תפוחים ומוס שוקולד שמוגש עם גלידת שמן זית: הסצינה הקולינרית בברצלונה מצטיינת בשילובים מרתקים וערבים לחיך. עשר מסעדות שמותחות את גבולות הטעם

טרה סטיבנס, גרדיאן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
טרה סטיבנס, גרדיאן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ