בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המרדף אחרי הטאקו המושלם: איך לאכול כמו מקומי במקסיקו סיטי

בירת מקסיקו היא בבילון עצום מלא בטעמים וריחות שרוב התיירים לעולם לא יפגשו, אבל צלילה אל חשבונות האינסגרם של הפודיז המקסיקנים יחשפו את כל הסודות הקולינריים של בירת האצטקים

3תגובות
שלושה טאקו צמחוני
Marco Verch

אחת ההצלחות הגדולות ביותר של טיול בחו"ל הוא להתנהג "כמו המקומיים". להרגיש לרגע כאילו אנחנו חיים באמת באמת ביעד הקסום הזה, וממש כמו המקומיים אנחנו מכירים את כל הסודות הכמוסים של המקום ולא הולכים כמו עדר אחרי שאר התיירים. גולת הכותרת של דוקטרינת ה"כמו מקומיים" היא לאכול כמו מקומי, הרי על החומוס האהוב עליכם או על המסעדה הקטנה והסודית שלכם בעיר מגוריכם אף אחד לא המליץ במדריך תיירים, נכון?  אחד הדברים הנפלאים בעידן בו אנחנו חיים הוא זמינות המידע. כשכל אחד מתחזק בלוג, כל חובב אוכל מצלם לאינסטגרם,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו