שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מסע בשביל הגבינות של נורמנדי

סיור בין עיירות מנומנמות, חוות, מחלבות ושדות רחבים באזור הצרפתי, בעקבות כמה מהגבינות הדשנות והטעימות ביותר בעולם

לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס
נורמנדי
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
The village of Camembert in Normandy
The village of Camembert in Normandyצילום: Alex Cretey Systermans / NYT

"היה היתה פעם בנורמנדי גבינת טריפל קרם", אמר פרנסואה אוליבייה, דור רביעי ליצרני גבינה מרואן (Rouen), בירת נורמנדי. ליד דלפק הזכוכית במחלבה המשפחתית שלו, שנפתחה ב-1907, הצביע אוליבייה על שורה ארוכה של מוצרי חלב אופייניים לאזור, מקממבר מחלב גולמי ועד לחמאה ושמנת לא מפוסטרות, כולן מחלב של פרות נורמנדי המנוקדות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ