מסע בשביל הגבינות של נורמנדי

סיור בין עיירות מנומנמות, חוות, מחלבות ושדות רחבים באזור הצרפתי, בעקבות כמה מהגבינות הדשנות והטעימות ביותר בעולם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
The village of Camembert in Normandy
The village of Camembert in Normandyצילום: Alex Cretey Systermans / NYT
לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס
נורמנדי
לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס
נורמנדי

"היה היתה פעם בנורמנדי גבינת טריפל קרם", אמר פרנסואה אוליבייה, דור רביעי ליצרני גבינה מרואן (Rouen), בירת נורמנדי. ליד דלפק הזכוכית במחלבה המשפחתית שלו, שנפתחה ב-1907, הצביע אוליבייה על שורה ארוכה של מוצרי חלב אופייניים לאזור, מקממבר מחלב גולמי ועד לחמאה ושמנת לא מפוסטרות, כולן מחלב של פרות נורמנדי המנוקדות.

לוגו ניו יורק טיימס

ניו יורק טיימס

c.2020 The New York Times Company

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ