המקום שבו קייל הוא המלך - גרמניה - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המקום שבו קייל הוא המלך

לכתבה
בניגוד לסוג עדין יותר של קייל שגדל באיטליה או לזן שפופולרי בארצות הברית, הקייל החזק שנפוץ כאן ידוע בטעמו המריר Lena Mucha / NYT

כשהיא צופה כיצד מינכן הפכה למוקד עלייה לרגל הודות לבירה, העיירה הגרמנית אולדונבורג מקווה לעלות אף היא על המפה בזכות החיבה המתעוררת לירק הלאומי שלהם - הקייל

17תגובות

ורדנבורג, גרמניה. מזג האוויר היה מושלם כשהקבוצה משכה את הקרון שלה — מקושט באורות מהבהבים ושירי פופ בוקעים מרמקול — אל אור בין הערביים החורפי. היה חם מספיק כדי ליהנות מטיול רגלי באזור הכפרי, וקר מספיק כדי לפתח תיאבון. איש מחברי הקבוצה, זולת מלך ומלכת הקייל, לא הכיר את המסלול. אבל כולם ידעו שארבע השעות הקרובות — של שיטוט בדרכים צדדיות בין שדות ושטחי מרעה, עם עצירות מדי פעם לשחק וללגום כמה כוסיות של שנאפס — הן רק חימום לקראת הבאות. "אל תפחדו כשתראו את זה בצלחת שלכם", אמרה לנה באואר, אחת מחברות הקבוצה, על הפרס שכולם ידעו שממתין להם — קייל (אותו כרוב על נודע) מסולסל מבושל בשומן חזיר או אווז, ומוגש...

הרשמה לניוזלטר

אוהבים לטייל בארץ ובעולם? הירשמו וקבלו המלצות ועדכונים בתחום

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות