המקום שבו קייל הוא המלך

כשהיא צופה כיצד מינכן הפכה למוקד עלייה לרגל הודות לבירה, העיירה הגרמנית אולדונבורג מקווה לעלות אף היא על המפה בזכות החיבה המתעוררת לירק הלאומי שלהם - הקייל

לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים17
ג'והאנה אייטינג קוצרת קייל בשדה שלה
בניגוד לסוג עדין יותר של קייל שגדל באיטליה או לזן שפופולרי בארצות הברית, הקייל החזק שנפוץ כאן ידוע בטעמו המרירצילום: Lena Mucha / NYT

ורדנבורג, גרמניה. מזג האוויר היה מושלם כשהקבוצה משכה את הקרון שלה — מקושט באורות מהבהבים ושירי פופ בוקעים מרמקול — אל אור בין הערביים החורפי. היה חם מספיק כדי ליהנות מטיול רגלי באזור הכפרי, וקר מספיק כדי לפתח תיאבון.

איש מחברי הקבוצה, זולת מלך ומלכת הקייל, לא הכיר את המסלול. אבל כולם ידעו שארבע השעות הקרובות — של שיטוט בדרכים צדדיות בין שדות ושטחי מרעה, עם עצירות מדי פעם לשחק וללגום כמה כוסיות של שנאפס — הן רק חימום לקראת הבאות.

לוגו ניו יורק טיימס

ניו יורק טיימס

c.2020 The New York Times Company

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ