פארוס: מה אוכלים באי היווני החלומי?

אוזריות וטברנות קטנות מול המים, פירות ים ודגיים טריים משובחים, מוסקה מרחיבת לב והסלט היווני הכי טוב בים האגאי. השף גיא גמזו (ממסעדת אריא) עם צרור המלצות לאי פארוס, למקרה שתזדמנו לאזור

גיא גמזו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים19
גיא גמזו, שף אורח

יוון ידועה בקולינריה האותנטית שלה, החל מחומרי הגלם, עבור באופן הכנת המנות ועד להגשתן. לא משנה לאיזה אי יווני יוצאים לחופשה, סיכוי סביר להיתקל בהרבה מנות מהים ובגבינת פטה חלומית, כשבכל מקום מוצאים ורסיה כזאת או אחרת למנות שמרכיבות את המטבח היווני הענף, בכל אי או חוף מוצאים פרשנות מקומית בהתאם לדגה שזה עתה יצאה מהמים ולירקות שצמחו בגינה. הפעם החופשה הקולינרית שלי התרכזה באי Paros (פארוס) הנפלא.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ