5 מקומות לאכול (ולשתות) בהם במדריד

יותר ויותר ישראלים מגלים את מדריד, שנמצאת בתנופה תיירותית מסחררת. אז איפה לאכול טאפאס ופינצ'וס? איפה לשתות קוקטיילים מסחררים? איפה מוצאים שוקו חם וצ'ורוס ואיפה אפשר לפתוח את היום? חמש המלצות חמות

בר במדריד
בר במדריד צילום: Teresa Tovar Romero / Shuttersto
עמרי פולק
עמרי פולק

ב-2013 נרשם מספר התיירים השנתי הנמוך ביותר שביקר במדריד מאז 2005 (4.23 מיליון), אבל מאז בירת ספרד נמצאת בעלייה מתמדת ומרשימה וב-2017 כבר התקרבה לשבעה מיליון תיירים בשנה. קפיצה זאת היא שהובילה מגזיני תיירות רבים להגדיר אותה כאחד מהיעדים החמים של 2018, מה שלא נעלם גם מעיניו של התייר הישראלי, במיוחד אחרי שנים ששמר אמונים לברצלונה וככל הנראה קצת מאס בה. ביקור במדריד מעלה תחושה אחרת, כיאה לעיר הבירה הייצוג הספרדי נותן את הטון. המטבח המדרידאי נהנה גם הוא מהתנופה ובשנים האחרונות זכה לרנסנס ואין סיבה שגם אתם לא תיהנו ממנו - חמש המלצות קולינריות למבקרים במדריד.

עמרי פולק

עמרי פולק הוא בשלן ובעל הבלוג שביתה איטלקית

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ