אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

באקו & בטו Baco y Beto

תגובות
מסעדות, מטבח מקומי

פרטים

פרטים

  • כשר
  • כשר למהדרין
  • משלוחים
  • קייטרינג
  • אירועים
  • חניה
  • TA
  • גישה לנכים
  • איזור עישון
  • הופעות
  • חדר פרטי
  • חיבור לאינטרנט
  • ארוחה עיסקית
  • ארוחת בוקר

על פי אגדה מקומית, בטו הידידותי, שעל שמו נקרא המקום, משתמש בשיטה מעניינת על מנת ליצור ספינים חדשים על מתכונים מוכרים היטב. המקום סגור בימי ראשון על מנת לאפשר לבטו לתרגם את ההתרגשות של חלומות ליל השבת שלו לתוך מאכלים כמו חזה אווז במישרה טקילה וחלב סויה לא בדיוק שילוב קלאסי לטאפאס.

ההשראה ליצירותיו, שאובה בין היתר, מהמורשת הקובנית / קוסטה-ריקנית שלו. נסו את ה"הפאטאקונס" (patacones) שהוא טארט בצק עלים ממולא באבוקדו, המוגש עם מחית שעועית וגבינה. ואל תשכחו להשאיר מקום לטירמיסו המפואר של בטו.

(צילום: sshreeves, פליקר)

כתבות שאולי פספסתם

*#