השף הגאון שמוכיח שאפשר לבשל גם צרפתי עילי וגם בריא לעילא

דיוויד בוליי, אולי לא השף הטרנדי בניו יורק אבל הוא בהחלט פנומן, שמגיש חוויה נהדרת גם במחיר של 55 דולר לארוחה. אל תחמיצו את קיפודי הים ואת מרק פטריות הבר

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דיוויד בוליי
חוויה שלא מן העולם הזה. הצדפה של דיוויד בולייצילום: חייים הנדוורקר
חיים הנדוורקר

אחת השאלות שאני נשאל ללא הרף, היא מה המסעדה המועדפת עלי במנהטן. התשובה לשאלה הזו בכלל לא פשוטה בעיר כמו ניו יורק, בה יש אלפי מסעדות, במגוון עצום של סגנונות וטעמים ומנעד מחירים רחב עוד יותר. חלק ניכר מהמקומות טובים (וחלק מפתיע לא כל כך), כך שאפשר לאכול טוב ב-20 דולר וגם ב-300 דולר לאדם. מסעדה יקרה מאוד לא מבטיחה את האוכל הטוב ביותר.