וול דאן: ההמבורגרים הכי טובים בניו יורק

אינספור מסעדות בתפוח הגדול מציעות את הקומבינציה האמריקאית המוכרת של המבורגר-צי'פס-שתיה, אבל רק מעט מהן זוכות למוניטין בזכות ההשקעה, העיצוב, הבשר והתוספות שבצד. עשרה מקומות במנהטן שכל חובב בשר חייב לעצמו

טום בינג, גרדיאן (תרגום: חן חדד)
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
טום בינג, גרדיאן (תרגום: חן חדד)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ