אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פילאטי דה באקלה Filetti di Baccala

תגובות
מסעדות, דגים ופירות ים, מטבח מקומי

פרטים

פרטים

  • כשר
  • כשר למהדרין
  • משלוחים
  • קייטרינג
  • אירועים
  • חניה
  • TA
  • גישה לנכים
  • איזור עישון
  • הופעות
  • חדר פרטי
  • חיבור לאינטרנט
  • ארוחה עיסקית
  • ארוחת בוקר

מנה סודית מהמטבח האיטלקי שלא רבים מכירים היא ה - Baccala.  מדובר למעשה במעין דג בקלה מלוח שנטבל בחמאה איכותית ונשלח אחר כבוד לטיגון עמוק. את הבקלה אפשר למצוא במספר מסעדות מקומיות, אבל עדיף לגשת למקור ולחפש את מסעדת Filetti di Baccala. במשך שנים היתה זו המנה העיקרית בתפריט (אם לא היחידה). שם הדגים תמיד טריים ויודעים להזהיב אותם עד לשלמות. 4.5 יורו יקנו לכם דג פילה אחד, זהוב, רותח ופריך המוגש בקונוס נייר איתו תוכלו לשבת באחד השולחנות בחוץ ולהשקיף על הנוף היפהפה של כנסיית סנטה ברברה.

» הסודות של רומא נחשפים: המקומות הכי חמים בעיר» ללקק את האצבעות: הגלידריות הכי טובות ברומא» לאכול כרומאי ברומא: האוכל הכי איטלקי באיטליה

(צילום: Ruth L, פליקר)

כתבות שאולי פספסתם

*#