הטעימות והנכונות: חמש המסעדות המומלצות כרגע בסן פרנסיסקו

סצנת הקולינריה בסן פרנסיסקו רותחת, אז איפה אוכלים נכון לעכשיו בעיר? עומר שוברט מצא חמש מסעדות שמציעות חוויה קולינרית מסעירה שחורגת ממה שמוגש על הצלחת

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
Angler
Angler סלט ראדיקיו בצילום: עומר שוברט
עומר שוברט
עומר שוברט

1. Angler, המסעדה שפתח בסוף השנה שעברה שף ג׳ושוע סקונס, אמורה להיות סוג של גרסת קזו'אל של Saison, המסעדה הממושלנת והמדוברת שלו (שירדה השנה מ-3 ל-2 כוכבי מישלן, ככה זה כשאתה פותח במקביל שתי מסעדות נוספות, בלוס אנג'לס ובסן פרנסיסקו).  אלא שגרסת הקז'ואל למסעדה שמחיר ארוחה זוגית ממוצע בה מגיע לאלף דולר, היא לא בדיוק עניין עממי. גם הרעיון להתמקד הפעם בדגה (ופחות בבשר שסקונס צד בעצמו), מייצר אתגרים חדשים. בעשור שחלף מאז נפתחה Saison צצו שתי בעיות: האוקיינוס התחמם והפסיק לספק את הסחורה המוכרת, ונהיה הרבה פחות מגניב לייבא דגים מיפן (בסן פרנסיסקו זה אף לא המחיר, אלא ענייני ה-Sustainable). "אז ביקשתי מהדייגים שיביאו לי כל דבר חי, כל עוד הוא באיכות גבוהה וכל עוד הדיג שלו לא פוגע בסביבה", הסביר סקונס בפתיחת הארוחה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ