חיפוש

אוונגרד רזידנס: דיור מוגן ברמה אחרת

המתחם לבני הגיל השלישי במרומי הכרמל בולט ביופיו האדריכלי ובאיכות השירות הניתן לדיירים. לבני הגיל השלישי באזור חיפה והצפון מגיע ליהנות במתחם דיור מוגן יוקרתי, מפואר ואיכותי, בלי לנדוד לאזור המרכז הרחק מביתם. כך גם לתושבי המרכז שילדיהם מתגוררים בצפון ורוצים את הוריהם המתבגרים קרוב אליהם

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
אוונגרד 1
אוונגרד 1
בשיתוף אוונגרד רזידנס
תוכן שיווקי

מתחם הדיור המוגן "אוונגרד רזידנס" מציע פתרון נוח ונגיש עבור זוגות ויחידים המחפשים להתגורר בדיור מוגן באזור הצפון. המתחם, שפתח את שעריו תחת הנהלה חדשה, מציע דירות יוקרה, שירות איכותי, מגוון פעילויות, חיי חברה וקהילה, שירותי ביטחון, שירות רפואי ועוד.

כאשר מגיעים למתחם הקרוב למרכז הכרמל בחיפה, מגלים שני מבנים צמודים. האחד מבנה היסטורי בסגנון "באוהאוס", ששוחזר ושופץ בעזרת מומחים ושמכיל את כל החידושים המודרניים, ולצדו בניין חדיש בן שמונה קומות (כולל קומת קרקע וקומת גג) ועוד שבע קומות תת קרקעיות, כולל ארבע קומות חניה עם 90 מקומות חניה.

בפנים, כבר בכניסה ללובי המפואר, אפשר לחוש את האווירה החמה, הקהילתית והאלגנטית שעוטפת את הדיירים. הצוות אדיב, חייכני ומאיר פנים לכל מבקר.

המתחם מאובטח 24 שעות ביממה, וכך הוא מעניק לדיירים תחושת ביטחון והגנה החשובה במיוחד בתקופה הנוכחית.

אוונגרד 4
אוונגרד 4
אוונגרד 2
אוונגרד 2

מהקפטריה, הנראית כמו מסעדה יוקרתית, ניתן לצאת לגינה פסטורלית וחמימה. לרשות הדיירים עומדות פינת קפה משוכללת ואפשרות לשלוש ארוחות ביום ברמה מלונאית פלוס.

במעלית נגישה מגיעים מהר מאוד לבריכה מחוממת ומקורה (הכוללת מציל), שלצדה חדרי כושר וג'קוזי. במקום יש גם ספרייה, חדרי חוגים (ספורט, ציור ועוד), חדר מוזיקה, פינות ישיבה ואירוח. הכל מעוצב בצורה אסתטית ויוקרתית המשרה אווירה של רוגע ושלווה.

הדיירות והדיירים שבחרו לגור כאן

בני הזוג הרשקו, פרופ' אברהם הרשקו, חתן פרס נובל ורעייתו יהודית, מתגוררים בדירה מעוצבת ומאורגנת היטב בקומת הקרקע, המוקפת גינה מטופחת שבה משקיע פרופ' הרשקו את שעות הפנאי שלו. רעייתו יהודית, יו"ר ועד הדיירים במקום, דואגת למלא את בקשות הדיירים והדיירות בתחומים שונים, בשיתוף פעולה מלא עם הנהלת המקום. "טוב לנו מאוד כאן", היא מצהירה ומגלה שגם שכנתה למקום מגוריהם הקודם עברה ל"אוונגרד רזידנס".

פרופ' זאב עזרא מהטכניון התגורר בווילה בשכונת דניה בחיפה והתלבט לא מעט האם לעזוב את הווילה לטובת מעבר ל"דיור מוגן". ילדיו שיכנעו אותו לעבור ל"אוונגרד רזידנס", שם הוא רכש דירה במרומי הבית, המשקיפה על נוף מדהים, מעוצבת להפליא ומעניקה לו את כל מה שדרוש לו. הוא אמר שאינו מתחרט לרגע על השינוי שעשה וציין שהוא נהנה מהסתגלות מהירה למקום החדש.

אוונגרד 3
אוונגרד 3

ד"ר לארה סולן, דיירת ותיקה במתחם, מתגוררת בדירה קטנה יחסית שנראית גדולה בזכות העיצוב המרהיב שלה. "אני גרה בגן עדן", היא אומרת ומשבחת את המקום שבו בחרה, במקום הדירה שבה התגוררה קודם לכן. לד"ר סולן, כמו לרבים מדיירי המקום, אין כמעט שעות פנאי. היא מתעמלת כל יום, יורדת לבריכה המחוממת, משתתפת בחוג הציור, משחקת ברידג', שומעת הרצאות ועוד.

רותי גנץ, אלמנתו של שמואל גנץ, שהיה מנכ"ל עיריית חיפה ונפטר לאחרונה, מתגוררת אף היא בדירה עם עיצוב פנימי ייחודי ומרשים שממנה נשקף נוף מרהיב.

מתחם איכותי שהוא בית ייחודי

במתחם שהוא פנינה ארכיטקטונית יש כ–100 דירות פאר (דירות פנטהאוז, דירות בגדלים של שניים־ארבעה חדרים), שעוצבו בסטנדרט גבוה מאוד, בהקפדה על הפרטים הקטנים שהופכים את הדירות לבית מפנק.

כל דירה כוללת מיזוג אוויר, מטבח עם אבזור יוקרתי (מקרר, כיירים, תנור, מיקרוגל), מכונת כביסה ומייבש, שירותים וחדר רחצה מפנק (כולל אפילו מחמם מגבות). בכל דירה יש ארון, שיש רצפה יוקרתי וחימום תת רצפתי, אינטרנט וחיבור לכבלים, מרפסות מרווחות ואבזרי בטיחות, כולל מערכת נוכחות והשכמה.

אוונגרד 2
אוונגרד 2

מורן מנו סבור כי הקומפלקס של "אוונגרד רזידנס" בא לענות על הצורך המתבקש למתחם דיור מוגן יוקרתי ומפואר: "דיור מוגן שנותן תחושה של ביטחון 24 שעות שבעה ימים בשבוע. במיוחד בתקופה זו יש לאנשים מבוגרים צורך בתחושת ביטחון, יחד עם חיי קהילה של תרבות וחיי חברה תוססים". כל הדיירים נהנים משירותי ניקיון הדירה, אחזקה ברמה גבוהה, שירותי רופא, אחות מוסמכת, עובדת סוציאלית, אספקת תרופות ושירותי שח"ל. הדיירות והדיירים יכולים ליהנות גם משירותי מספרה, פדיקור ומניקור וקוסמטיקה.

מגוון פעילויות והרצאות

לוח הפעילות החודשית ב"אוונגרד רזידנס" כולל חוגים והרצאות בכל אחד מימי השבוע, משעות הבוקר ועד שעות הערב. בין החוגים ניתן למצוא פעילות ספורטיבית מותאמת כמו יוגה, פלדנקרייז, טאי־צ'י, התעמלות במים, התעמלות בונה עצם ועוד. חוגים והרצאות: ציור, האזנה מוזיקלית, אומנות הרקמה, סדנה חווייתית "קול הצילום", ברידג', חוג תנ"ך, סמינר תרבות, פעילות עם ילדי גן מהאזור ועוד. בימי שישי אחר הצהריים מתקיימת קבלת שבת הכוללת ליווי מוזיקלי והרצאה ובשבת "שבתרבות עם אורח".

אחת המרצות שהפכו ל"חלק מהבית" היא גליה גוטמן, עיתונאית שמטיילת בעולם, שמגדירה את הרצאתה לפי שאלה שהיא נשאלת כל פעם: "מה איבדת שם...?"

אוונגרד 5
אוונגרד 5

גוטמן, אם לשלושה בנים וסבתא לשני נכדים, כמו דיירי הבית בגיל השלישי, מטיילת עם בעלה וחולקת את התובנות שהיא מביאה ממסעותיה השונים עם מאזיניה. היא מפתיעה בכל פעם בגילוי של עולמות חדשים בתחומי טבע ותרבות ובנוסף היא בעלת בלוג נסיעות פופולרי.

גם דיירי הבית מגלים מעורבות בפעילות החברתית והתרבותית. יענקל'ה כץ ורעייתו דרורה הגיעו מארה"ב והביאו איתם מערכת שמע סטריאופונית משוכללת וספרייה של 1,200 דיסקים. כץ משמיע לחבריו יצירות של מלחינים ומקדיש זמן להסבר מרתק על המלחין, המנצח והנגנים. במהלך ההשמעה הוא גם מציין את כלי הנגינה שבהם משתמשים הנגנים.

דיירת אחרת, רינה רביב, מגישה בכל שבוע לחברותיה וחבריה למתחם "סמינר תרבות" וההרצאות שלה, שמלוות במצגות, מבוקשות מאוד.

סביבה איכותית

מסביב לבניין יש גן מרהיב, שטחים ציבוריים ירוקים ובסמוך גן ציבורי (גן שמואל) עם פינות ישיבה ועוד. מהחדרים נשקף נוף מרהיב של העיר חיפה וחוף הים. המתחם ממוקם ברחוב שקט, סמוך לציר מוריה, עם נגישות למרכז הכרמל, האודיטוריום של חיפה, מרכזי תרבות, בילוי ופנאי, בנקים, סניף דואר, בתי קפה ועוד.

בצוות הניהול של המקום מסכמים: "אין טוב ממראה עיניים ולכן חשוב להגיע, לראות, לחוות ולהתרשם". ניתן לתאם פגישה ולהגיע לסיור מקיף ב"אוונגרד רזידנס".

אוונגרד בוקסה
אוונגרד בוקסה

ליצירת קשר: 8113*
למעבר לאתר >>

בשיתוף אוונגרד רזידנס

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    החיילים שתקפו את צוות העיתונאים, בשבוע שעבר. לא עודכנו כי הממזרים שינו את הכללים

    איזה מאיר אחד אמר לאמריקאי את האמת, וצה"ל גילה פתאום "ערכים"

    יוענה גונן | דעה
    טיוי

    מיסטר סקסי חוזר פתאום. אבל הפעם עם פיתול אפל

    רוגל אלפר | ביקורת טלוויזיה
    אופוריה Euphoria

    "אופוריה" חוזרת וסדרה חדשה של יוצר "אייל קטן". המומלצות של אפריל

    חן חדד
    2. נעמה ריבה

    "אי אפשר לחדש את העיר כשמעליבים כל הזמן את הציבור הליברלי"

    נעמה ריבה
    אישור תקציב המדינה. נתניהו

    המסר של הממשלה לחיילים ולאזרחים: תראו לאן הולך הכסף ותתפוצצו

    יוסי ורטר | פרשנות
    טד קרוז

    "לא מבין למה טראמפ צריך להילחם את המלחמות של ישראל. זה לא תפקידנו"