חיפוש

יוצאים בחוץ: אטרקציות למשפחות בקיץ

הקיץ הוא הזמן המושלם לצאת וליהנות מאטרקציות מרגשות ומרתקות מהגליל עד לאילת ובין השמים לים. ליקטנו כמה מהאטרקציות שמתאימות למשפחות

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי

פריחה במגידו

פריחה במגידו
צילום: גיל אליהו
שירה עדן ומרינה קיגל
תוכן שיווקי

איה נטורל

מבט קרוב אל התרבות הדרוזית

מרכז המבקרים של איה נטורל בכפר בית ג'אן מציע שילוב קסום בין טבע, יופי ומסורת דרוזית

בנוף מקסים של כפר גלילי בן מאות שנים, ומתוך מסורת שהועברה מדור לדור, נרקם חיבור בין מסורת, מדע וטבע. איה נטורל, מוצרי קוסמטיקה טבעית וטבעונית, מזמינים אתכם למסע ולתצפיות מגובה של כ–1,010 מטר, ולסיור במרכז המבקרים.

בית ג'אן
בית ג'אן
בית ג'אן
בית ג'אן

"המסורת הדרוזית מרתקת, במיוחד בכל הנוגע לגלגול הנשמות. בסיור אני מספר את הסיפור האישי שלי מול נוף פנורמי עוצר נשימה", מספר רני חמוד, מנכ"ל חברת איה נטורל ודור שני בחברה. "מהתצפית נמשיך למרכז המבקרים של מוצרי איה נטורל, המבוססים על טהרת שמן הזית והטבע. המרפסת של מרכז המבקרים משקיפה להר מירון, למרכז הכפר ולחלקו הדרומי, ובמרכז המבקרים תשמעו את הסיפור והחזון של החברה ותוכלו להתנסות במוצריה".

המקום נמצא במרחק כ—10 דקות נסיעה משער הכפר בית ג'אן. את הסיור יש לתאם מראש. עלות הסיור: 35 שקל לאדם. הביקור במרכז המבקרים וכיבוד קל — חינם.

04-9805886
מעבר לאתר

בשיתוף איה נטורל

----------------------------

טופ 94

לוהט במדבר

במרחק 5 דקות ממרכז אילת תמצאו את טופ 94 — מתחם אטרקציות ממוזג שבו 3,500 מ"ר של פעילויות לכולם

בלב אזור התעשייה החדש שחורת בעיר הדרומית ממוקם טופ 94 — מתחם ענקי עם קירות טיפוס, מתחם פיינטבול, מטווחים ואפילו מסלול הקארטינג הארוך ביותר בארץ.

איש על אומגה
איש על אומגה
מתחם ענקי עם קירות טיפוס, מתחם פיינטבול, מטווחים ואפילו מסלול הקארטינג הארוך ביותר בארץ
מתחם ענקי עם קירות טיפוס, מתחם פיינטבול, מטווחים ואפילו מסלול הקארטינג הארוך ביותר בארץ

ההזדמנות לבלות עם כל המשפחה ועל הדרך להקפיץ את רמת האדרנלין בדם במתחם הממוזג והכיפי מושכת מבקרים מכל רחבי הארץ, לצד קבוצות של בני נוער ומבוגרים לימי גיבוש או אימונים. במתחם פועל צוות מדריכים מיומן ומנוסה שיכול לסייע בכל שאלה או בקשה, ולנוחות המבקרים פועל בו בית קפה.

בנוסף לפארק חבלים, קירות טיפוס מכל סוג ומתקני נינג'ה, במתחם יש ג'ימבורי לקטנטנים מתחת לגיל 5. הגדולים יוכלו להתנסות בנהיגת מרוצים במסלול הקארטינג או במשחק פיינטבול. גם המבוגרים ייהנו ממטווח חווייתי או מטיפוס לגובה של 19 מטרים.
ימים א'—ה' 10:00—18:00, ו' 10:00—16:00. סגור בשבת.

08-6109009
מייל
פייסבוק
אינסטגרם
מעבר לאתר

בשיתוף טופ 94

----------------------------

שביל התפוזים

חוויה בפרדס לכל המשפחה

הפארק, שהוקם מתוך הרצון לכבד את הסביבה ולשמור עליה, מציע שלל אטרקציות בחיק הטבע

מתקני טיפוס שונים, מסלול מכוניות חשמליות ואפילו תעלת מים לשיט קיאקים — את כל אלה ועוד תוכלו למצוא בשביל התפוזים, אתר אטרקציות ותיק ופופולרי שמציע מגוון אפשרויות בילוי לכל המשפחה.

אב ובתו על קיאק
אב ובתו על קיאק
מתקני טיפוס שונים, מסלול מכוניות חשמליות ואפילו תעלת מים לשיט קיאקים צילום: אולה קורבנוב — סטודיו קמומיל
מתקני טיפוס שונים, מסלול מכוניות חשמליות ואפילו תעלת מים לשיט קיאקים צילום: אולה קורבנוב — סטודיו קמומיל

הפארק רחב הידיים שוכן בלב הפרדסים שבין קיסריה לגן שמואל, רובו מוצל ויש בו אטרקציות שונות למגוון גילים (2–13), כך שכל חבר במשפחה יוכל למצוא את האטרקציה המתאימה לו וגם ההורים. בית הקפה שבמקום מציע תפריט צמחוני הכולל פיצות, כריכים, צ'יפס ועוד (ממוצרים כשרים לפסח), ארטיקים, שתייה קלה וקפה איכותי. הפארק פתוח בשבתות, חגים ובכל אוגוסט.

בחול המועד הפארק יהיה פתוח ב–16—23 באפריל בשעות 10:00—17:00 (בחמישי עד 16:00). לאור הביקוש הרב, חשוב להזמין מקומות מראש.

להזמנות
לפרטים נוספים כנסו לאתר

או פנו אלינו בצ'אט: 054-2334448

בשיתוף שביל התפוזים

----------------------------

האנטר האוס

לאכול כמו ציידים

נתחי בשר מיושנים, אווירה של בית ציידים אמריקאי ואווירה חגיגית. במסעדת האנטר האוס מוכנים לארח אתכם בחול המועד

מסעדת האנטר האוס, הממוקמת בכפר ג'יש, מציעה חוויה של בית ציידים אמריקאי. במסעדה תמצאו מגוון נתחי בשר משובחים המיושנים מעל ל–45 ימים, נצלים על האש ונפרסים מול עיניהם של הסועדים בשולחן. נתחי הבשר מטופלים באהבה על ידי השף והבעלים באשיר סלימאן, שלו 17 שנות ניסיון בתחום המסעדנות.

המסעדה שוכנת במבנה אבן עתיק בכניסה לכפר, עם תקרה וכיסאות ענקיים מעץ טבעי. את הקירות מעטרים חפצים שונים של ציידים: רובים, כובע ציד, משקפת, מצלמה, ראש צבי, עורות, תיק ציידים ועוד. על השולחנות מונחות קערות של בוטני אדמה טבעיים, שהסועדים מוזמנים להשליך את קליפתם לרצפה.

"המסעדה מוכנה לקראת חול המועד. היא התקשטה באווירה חגיגית במיוחד, כוסות יין וצ'ייסרים, וכולם מוזמנים לחגוג ולאכול טוב", מספר השף באשיר סלימאן.
גוש חלב, כפר ג'יש | 04-8722708

בשיתוף מסעדת האנטר האוס

----------------------------

חוף הכרמל

פסח בין הים לכרמל

טיולי ליקוט, סיורי עששיות ומשחקי משימות — עמותת כרמלים שבשטחי מועצה אזורית חוף הכרמל מציעה מגוון פעילויות לכל המשפחה בימי חג הפסח וחול המועד

צניחה חופשית חוף הבונים
צניחה חופשית חוף הבונים
צניחה חופשית חוף הבונים צילום: פרדייב השמורה האווירית
צניחה חופשית חוף הבונים צילום: פרדייב השמורה האווירית

השילוב בין חופים קסומים, נופים ירוקים ומזג האוויר האביבי הוא תפאורה נהדרת למגוון פעילויות לילדים ולכל המשפחה, סיורים מודרכים, טיולים בטבע, ביקורים באתרי תיירות ובאטרקציות.

בין הפעילויות המיוחדות שמציע מרחב חוף הכרמל והסביבה: סיורים מרתקים במוזיאוני האזור — ינקו דאדא, המזגגה, חצר ראשונים בעין שמר; הרפתקה רטובה בנקבת המים מי קדם; פסטיבל הקרפיון בפארק הדיג, שפע פעילויות ג'יפים, ריינג'רים, סוסים וצניחה חופשית.
לצד כל אלו שפע טיולי יום ולילה: משחק משימות משפחתי ביער עופר בעקבות הקדמונים וסיום עם מדורה ומרשמלו; טיולי ליקוט וארוחה בטבע; סיור מלא הומור בליווי שחקן בעין הוד; טיולי שקיעה ועששיות בחוף דור, קיסריה וסמטאות עין הוד.

רשימת הפעילויות והאטרקציות המלאה באתר עמותת כרמלים

בשיתוף עמותת כרמלים

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    .

    הבריון הוא לא הסיפור, אלא המנהיג שתחתיו אנשים כאלה הם גיבורי תרבות

    יוענה גונן | ביקורת טלוויזיה
    מייק האקבי, בשנה שעברה בירושלים

    הריאיון עם שגריר ארה"ב גרם נזק לכל הצדדים

    בן סמואלס
    ״אלה מקיי״ (Ella McCay) סדרה

    הסרט נקטל ונכשל בקופות. למרות הפיאסקו, דווקא נחמד לצפות בו

    אורון שמיר | המלצת צפייה
    שפטל כשייצג את המאפיונר מאיר לנסקי. מצביעי הקואליציה נהפכו בפיו לקורבנות טרבלינקה ואושוויץ

    לוין בחר בליצן חסר מצפון שמפיץ זרמי ביוב. זה עומק התהום שלתוכה נפלנו

    זהבה גלאון | דעה
    נתלי רשבסקי. "היו תפקידים שצילקו אותי ופגעו בי"

    "הייתי השחקנית הראשית, לא הרגשתי שיש לי מקום להגיד לא"

    רונן טל
    2. לא שקט הצגה

    "הנושא הזה מאוד לא מדובר. כאילו אנחנו הגברים הכי קול, אנחנו תמיד בסדר"