חיפוש

אמנות עדכנית באווירה כפרית

עם בוא האביב מתחדשת גלריית Art & About שבעמק חפר בתערוכות מסקרנות. הביקור בהן ישתלב נהדר בטיול במרחבי הטבע בעמק

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תצוגה במוזיאון ארט אנד אבאוט
תצוגה במוזיאון ארט אנד אבאוט
גלריית Art & About
גלריית Art & About
טלי אשחר גוטליב, בשיתוף Art & About
תוכן שיווקי

גלריית Art & About הוקמה בשנת 2015 על ידי לי־מור כהן, שעברה אל היישוב חרב לאת שבעמק חפר מלב תל אביב לפני כ–13 שנים, אחרי שנות עבודה רבות כאוצרת תערוכות גדולות.

בהקמת הגלריה ביקשה כהן להנגיש את האמנות לקהל שוחר התרבות בעמק חפר. עד מהרה עוררה הגלריה עניין רב בקרב רבים מאזור העמק ומכל רחבי הארץ. מטרתה, מספרת כהן, היתה לספק במה מכובדת לאמנים ישראלים ולטפח אותם. לכן התערוכות והיצירות בה מתחדשות באופן תדיר.

כעת (ועד 17.5) מוצגת בגלריה התערוכה "מסע בצבע" של האמנית דיתה לירון, שכהן מגדירה כ"סיור בחנות סוכריות". העיקרון המוביל את לירון הוא יצירת אינטראקציה בין צורות לבין נפש האדם. "בציור שלי יש תמיד חיפוש אחר סוד המפגש בין ניגודים", אומרת לירון. "באמצעות הציור אני בוחנת את השפעות הצבע והצורה הגיאומטרית על האדם ואת התחושות הגופניות שהם מעוררים בו".

הציורים הצבעוניים של לירון מתאפיינים בצורות אמורפיות, המתמזגות זו בזו כמו יינג ויאנג, אך הצבעים שומרים על גבולות ברורים והפרדה. היצירות מבטאות את השינויים שחווה האמנית, אשר מתעלת את היופי הקיומי, כפי שהוא נשקף לעיניה, לקנבס. הציורים מציגים עולם אופטימי, יפהפה וחושני, שפוריות והולדה מתמזגות בו בצורות מרשימות ובצבעים עזים.

ב–21.5 תתחדש הגלריה בשלוש תערוכות יחיד מרתקות: תערוכה של הצייר, הפסל והגרפיקאי הנודע לאו ריי, תערוכה של הציירת טל גולדמן ותערוכה של השחקן ואיש הטלוויזיה שי אביבי, שיגיע לגלריה בכובע חדש כאמן יוצר.

Art & About
כתובת: צבי הנחל 7, פארק תעשיות עמק חפר | ליצירת קשר: 0506673603
שעות פעילות: א'־ה' 10:00–18:00 | שישי ושבת 10:00–14:00
למעבר לאתר >>
לתיאום אירועים בגלריה: טל שני 054-4866372

בשיתוף Art & About

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מיכה פופר

    מיכה פופר עקב מקרוב אחרי "אחים לנשק", והתמלא תקווה לגבי עתיד ישראל

    יאנה פבזנר
    מינאס מילאד קרואני

    "חייתי תשע שנים בתל אביב, אבל מאז 7 באוקטובר קיבלתי סכין בגב"

    טיסות נכנסות / יוצאות
    אלי מזרחי ענייני פנים 3.7

    "הייתי עומד לילות שלמים ומקלף בצלים. מאז אני לא בוכה מהם, קפאו הדמעות"

    ענייני פנים
    .

    רה"מ ויו"ר הכנסת דנו בשאלה אם לכבד פסיקת בג"ץ. עוד יום בישראל

    יוסי ורטר | פרשנות
    משה רדמן

    משה רדמן ומועמדים בדמוקרטים השתמשו בעמותה מימי המחאה כדי לקדם את עצמם

    נעה שפיגל ובר פלג
    נפתלי בנט וגדי איזנקוט, 2025. להימנע מאיחוד תוך הסתמכות על ביביסטים שפתאום יראו את האור וייפרדו "מביבי" לטובת איזנקוט, זהו מעשה הגובל בחוסר אחריות

    איזנקוט חייב להתאחד עם בנט