חיפוש

אמנות בעיר העתיקה

במבנה עתיק בעכו, פועלת גלריה Naomeh שנותנת במה ליוצרות ויוצרים, מאפשרת להתנסות בחוויות ייחודיות ובמפגשים מרתקים בין האמנות לבין המבקרים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
000072
000072
גלריה Naomeh צילום: שגיא מורן
גלריה Naomeh צילום: שגיא מורןתוכן שיווקי
לימור קלר, בשיתוף גלריה Naomeh
תוכן שיווקי

עם מיקום גיאוגרפי מושלם, עבר היסטורי מרשים וקולינריה עשירה, עכו היא אחד המקומות המעניינים והמרתקים לבקר בהם. לכל מה שיש לעיר הצפונית להציע, אפשר בהחלט להוסיף את האמנות בגלריות בסמטאות העתיקות, שהופכות את המקום לצבעוני עוד יותר.

אחת מהגלריות המעניינות והבולטות נמצאת בסוף השוק, בדרך לנמל הדייגים המפורסם ובאווירת הסמטאות הייחודית: גלריית Naomeh , הממוקמת במבנה עתיק מהמאה ה-16, בצמוד לחאן אל פראנג', ששופץ במיוחד למטרה זו.

בגלריה, שאותה הקימה לפני שמונה חודשים האמנית והיזמית אסתי קהתי וקראה לגלריה על שם סבתה נעמי, מוצגות עבודותיהם של 17 אמניות ואמנים, רובן נשים, בתחומי פיסול, פיסול קרמי, ציור, חריטה בעץ, רקמה ועוד. קהתי, השותפה גם בגלריה שיתופית של קרמיקה בעכו העתיקה, מסבירה כי Naomeh נועדה לתת ביטוי לאמניות ואמנים מהצפון. "ההצגה של העבודות מתחומי האמנות השונים בצורה הרמונית, יוצרת מנעד שמדבר זה עם זה דרך נושא מסוים או צבעוניות".

בגלריה המתאפיינת באקלקטיות, קהתי משמשת גם כאוצרת יחד עם אמנים נוספים. "כשהעבודות משולבות, התצוגה משדרת חוויה נעימה לקהל, האמנים המציגים כאן מרגישים בבית, לא פעם המבקרים בגלריה מספרים על תחושה דומה ואינם רוצים לצאת", היא מספרת.

חיבור ליצירה

בנוסף לעבודות המוצגות למכירה, מתקיימות בקומה העליונה סדנאות חד פעמיות בנות שלוש שעות, בהן יכול הציבור לקבל טעימה מיצירות בתחומים השונים. "אנשים שמחפשים את הדרך ליצירה, למשל מגיעות לכאן חברות שמתארגנות לבילוי משותף של כמה שעות ביום בשישי בבוקר, או מבקרים המתארחים ביחידות האירוח בעיר העתיקה, מקבלים טעימה ראשונית ונשארים עם טעם של עוד", אומרת קהתי. "עבור האמנים נוצר מפגש בלתי אמצעי עם הקהל, במהלכו הם תורמים לו מהידע שלהם, מקבלים פידבק ונתרמים בעצמם". כמו כן, אחת לחודש מתארגן מטעם הגלריה סיור בין גלריות האמנות ואומנות הרחוב בעיר העתיקה, בהדרכת אחד מאמני Naomeh.

קהתי מציינת כי הפעילויות בהרשמה מראש, ומציעה לעקב אחר הפרסומים בפייסבוק ובאינסטגרם של הגלריה: "הסיור מעניק הצצה מרתקת לאמנות ולעיר המיוחדת".

ליצירת קשר עם גלריית Naomeh
למעבר לאתר >>
כתובת: יוליוס קיסר 13/305 עכו העתיקה
טלפון: 050-6278518

בשיתוף גלריה Naomeh

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    נעמה לזימי

    איפה היית כשעזה הורעבה? ולמה לא צריך מזרחי על שטר? שיחה עם נעמה לזימי

    מורן שריר
    בן גביר וסמוטריץ' בישיבת מרכז הרב בירושלים, במאי. הפלסטר שמציעים במרכז־שמאל לא יעזור פה

    היום שאחרי נתניהו נשמע נהדר. ומה עושים ביום שאחרי סמוטריץ' ובן גביר?

    יוענה גונן | נוהרים לקלפיות
    ביקורת טי וי

    למה היא לא יכולה להיות כמו שלמה ארצי ופשוט לא להגיד שום דבר?

    רוגל אלפר | ביקורת טלוויזיה
    תמיר בר בהופעה. רק רוצה להיות אבא נוכח

    תמיר בר, היפסטר תל אביבי, השיל מעצמו את הישראליות. עכשיו הוא יהודי

    אלון עידן | רשימה שחורה
    מרים אדלסון לצעד בעלה שלדון, 2014. בוחשת בפוליטיקה הישראלית כבר עשורים

    קלמן ליבסקינד כל כך חרד מרכבת אווירית בבחירות, שהוא שכח מי הבוסית שלו

    יסמין לוי | קלינאית תקשורת
    ניוקי חמאה "שרופה", קרם כרשה, קונקסה עגבניות, גילופי פרמזן ושברי קרוטונים. יותר קניידלך מניוקי

    זו לא בדיוק מסעדה, זה יותר מרכז שמרטפות לנערות השכונה