חיפוש

מעירים את הקירות

ארטישוק - גלריה אקלקטית לאמנות דיגיטלית עכשווית, מקורית, צעירה וטרנדית מציעה אלפי יצירות מקוריות של אמנים מהארץ ומחו"ל

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
000071
000071
5,000 יצירות של כשבעים אומנים עצמאיים. גלריה ארטישוק
5,000 יצירות של כשבעים אומנים עצמאיים. גלריה ארטישוק
מרב יודילוביץ', בשיתוף גלריית ארטישוק
תוכן שיווקי

לפני כחמש שנים החליטו שני אמנים שעלו לישראל מברזיל, להשיק בארץ מיזם הקרוב ללבם: ארטישוק - גלריה מקוונת לאמנות דיגיטלית עכשווית, מקורית, צעירה וטרנדית, עם יצירות במחירים אטרקטיביים ואפשרות להתאמה אישית בכל חדר או חלל. "המטרה היתה לאפשר לאנשים שאוהבים אמנות להוסיף טאץ' עיצובי ייחודי לבית או לעסק מבלי להוציא הון עתק", אומר בעלי הגלריה, דניס מלץ בין, אמן ומעצב מכוניות בהכשרתו.

ארטישוק מציעה 5,000 יצירות של כשבעים אומנים עצמאיים - צלמים, ציירים, אמני גרפיקה ודיגיטל – מברזיל, ספרד, גרמניה, הולנד, הונגריה, אנגליה, צרפת, הונג קונג, קנדה, לטביה, רוסיה, אינדונזיה, שבדיה, אוסטריה וישראל. המבחר הוא אקלקטי, הסגנונות והתמות מגוונים, עם דגש ניכר על פופ-ארט. כל יצירה נמכרת במהדורה מוגבלת של רפרודוקציות ממוספרות. "אנחנו בוחרים את האמנים ואת היצירות המוצגות בגלריה בקפידה ומציעים אמנות צבעונית שמתאימה לכולם: עבודות פופ-ארט יותר קלילות שמשדרות כיף, יצירות יותר סולידיות שמשרות רוגע ויש גם יצירות עם לא מעט הומור", אומר מלץ בין.

לא צריך לנחש

במקביל לגלריה האינטרנטית, פועל הסטודיו בו מודפסות היצירות בטכנולוגיות מתקדמות על בדי קנבס איכותיים, ניירות פיין ארט או ניירות פוטו עמידים, על פי בחירת הלקוח. גם גודל ההדפס נתון לבחירה. בנוסף, מעניקים בארטישוק שירותי מסגור ברמה ובאיכות חומים גבוהים גם לתמונות פרטיות שלא מהגלריה.

לכל אלה מתווסף שירות ייחודי של הדמיה. "לאנשים לפעמים קשה לדמיין איך היצירה תראה על הקיר הפרטי שלהם", מסביר מלץ בין ומציין כי התהליך פשוט: אל הגלריה ניתן לשלוח תמונה של חדר או חלל ואליה מותאמת היצירה, בהתאם לשפה העיצובית. "ההדמיה מאפשרת ללקוח לבחור את התמונה האידיאלית בתהליך קצר ופשוט", מסבירים בגלריה.

שלל רעיונות לשילובי יצירות על פי חדרים ניתן למצוא באתר הגלריה, שמעניקה ייעוץ וליווי למעצבי פנים ומאתרת יצירות בהתאם לסגנון וכמובן התקציב. "אנחנו מנסים להתאים באופן המדויק ביותר את היצירות תוך דיאלוג ובחינת האפשרויות השונות", מסכמים בארטישוק.

ליצירת קשר עם גלריית ארטישוק
טלפון: 058-5522835
למעבר לאתר >>
כתובת: ארלוזורוב 68, קומה קרקע, תל אביב

בשיתוף גלריית ארטישוק

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    נתניהו בהצהרה לתקשורת, אוקטובר 2023

    הוא ידע, הוא ידע, הוא ידע, הוא ידע, הוא ידע. כן, הוא ידע

    אלון עידן | רשימה שחורה
    מבקר המדינה הנכנס עו"ד מיכאל ראבילו, באפריל. הגדיר את נתניהו "דמות היסטורית"

    ראבילו דרש שמנדלבליט יאפשר לנתניהו לעסוק במינוי שופטים

    גידי וייץ
    עינב בובליל בעונה החדשה של "מחוברים". מתמודדת עם חזרתו בתשובה של בעלה, שלא באה לה טוב

    "מחוברים" נתפסת במערומיה. מהסיפור שלה נעדרים כמעט מחצית מהישראלים

    איתי זיו | ביקורת סדרה
    .

    חברי הקואליציה עסוקים בניסיון להנדס מחדש את ההיסטוריה לקראת הבחירות

    עמוס הראל | פרשנות
    נתניהו וחבר מרעיו בכנסת, אמש. הכתם לא יורד

    זו לא פליטת פה של אדם מנותק, אלא ניסיון מכוון להקליל את "7 באוקטובר"

    יוענה גונן | נוהרים לקלפיות
    הצפה בנהריה בעקבות אירוע גשם קיצוני, חורף 2020

    השירות המטאורולוגי: אל־ניניו יוצר פוטנציאל לסתיו־חורף קיצוני בישראל