חיפוש

Art & Vision: מדברת דרך הצבעים

גלריית Art & Vision של שירלי מימון שמציגה במקום את יצירותיה, מנערת את התפיסות המקובלות שמפרידות בין יצירה לאמנות שימושית

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
000068
000068
שירלי מימון צילום: מתן חודק
שירלי מימון צילום: מתן חודקתוכן שיווקי
מרב יודילוביץ', בשיתוף Art & Vision
תוכן שיווקי

זו הצבעוניות המשמחת, האנרגיה המתפרצת והזרימה, שמכה עוד לפני שנכנסים לגלריה Art & Vision של הציירת, המאיירת והמעצבת הגרפית, שירלי מימון. הגלריה הממוקמת בלב שכונת פלורנטין בתל אביב, משמשת גם כסטודיו שבו מימון יוצרת, מעצבת ומעבירה סדנאות של הבעה בצבעים. זו גלריה צעירה, עכשווית, המדברת את רוח הזמן ומנערת תפיסות מקובלות שמפרידות בין יצירה אמנותית לאמנות שימושית.

"צבעים זה אני, הם מובילים אותי ומאפשרים לי להתבטא. הייתי ילדה מופנמת וביישנית, והציור נתן לי כלים להתמודד עם הקושי ולשחרר רגשות", אומרת מימון ומציינת כי כל חוויות החיים לדבריה מתנקזות ליצירה: "אנשים שאני פוגשת, סיטואציות, התנועה, הדינמיות והנועזות של תל אביב". אמנים כמו ג'קסון פולוק וקנדינסקי מהווים גם הם מקורות השראה לאמנית שמתחברת לעומק הרגש ומבקשת לצאת מגבולות המוכר ולהשתחרר מקיבעונות.

אמנות לכולם

מימון החלה את דרכה כמעצבת גרפית, אבל הציור ליווה אותה תמיד. לתל אביב עברה מכרמיאל לאחר השירות הצבאי, כשהבינה שהיא רוצה לעסוק באמנות. בתחילת דרכה הציגה עבודות במקומות שונים בעיר - ברים, בתי קפה, גלריות וכמעט בכל מקום שהעניק לה במה. בהמשך שכרה חללי תצוגה ופרצה את גבולות תל אביב וישראל. אחרי נדודים התמקמה בחנות ברחוב שינקין. "ציירתי ומכרתי עבודות ובמקביל, שיחקתי ברעיון למכור מוצרים עם הדפסי הציורים שלי. זה לא ממש היה קיים בזירת האמנות בישראל וחשבתי שזה יכול לעבוד" היא מספרת.

מימון צדקה, ההצלחה היתה גדולה אבל בעקבות הקורונה נסגרה החנות. לפני כשנתיים פתחה את הגלריה בפלורנטין שבה היא מציגה מגוון של ציורי מקור בצבעי אקריליק בסגנונות ובגדלים שונים,יוצרת עבודות בהתאמה אישית ומציעה גם יצירות על חולצות, תיקים, פרטי עיצוב הבית מחברות מעוצבות, ספלים ובקבוקי מים מעוטרים בציוריה. "מי שמעוניין בפריט אמנותי בבית שלא עולה אלפי שקלים יכול לקנות כוס, תיק או חולצה. זו אמנות נגישה ומבחינתי, זו גם חשיפה", היא אומרת ומזמינה אתכם לבקר באתר שלה".

ליצירת קשר עם גלריית Art & Vision
למעבר לאתר הגלריה>>
אינסטגרם- shirly_maimon_art
טלפון: 054-6223706

בשיתוף Art & Vision

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    ברוורמן בבית המשפט המחוזי בלוד, בינואר. גורמים שונים עשו מאמצים לסיים את הפרשה בהסדר כספי ובלא הליך פלילי

    האישה שסיפרה כי ברוורמן תקף אותה תועדה חבולה בפניה לאחר הפגישה

    גידי וייץ ויהושע (ג'וש) בריינר
    היועמ"שית ופרקליט המדינה בדיון בבקשת החסינות של טלי גוטליב, השבוע

    כרזת בחירות מ-1977 התגלתה כנבואה אפלה | מדור בחירות חדש

    יוענה גונן | נוהרים לקלפיות
    לאלון עידן

    מה כל כך מרגיז בתמונה של אהרון חליוה שפורסמה השבוע?

    אלון עידן | רשימה שחורה
    חיים כהן

    המקום הזה רחוק מהסטנדרטים של חיים כהן. למה הוא צריך כזו חלטורה מביכה?

    שגיא כהן | ביקורת מסעדה
    ראש הממשלה בנימין נתניהו במליאת הכנסת בירושלים. נתניהו האיש בקדנציות הראשונות שלו כלל לא דומה לנתניהו העכשווי. במיוחד מאז טבח ה-7 באוקטובר

    נתניהו המרשים והזהיר שהכרתי הפך לרוצח המונים צמא דם

    גדעון לוי | דעה
    ישראל פריי. מוחרם ומוקצה

    זה אחד המסמכים הקריטיים לתיאור ישראל בשנים האחרונות