בית ביישוב עין ורד, על שטח חצי דונם, בנוי בשלושה מפלסים
מטבח | "המטבח שלנו הוא לב הבית הלכה למעשה. אני מאוד אוהבת את האווירה בו ואת העובדה שהוא יוצא לגינה ומשקיף אליה. המטבח מייצר חוויית אירוח כיפית ומהווה למעשה את המקום למפגשים המשפחתיים היומיומיים. האי בו מאוד נוח וכל פונקציות הבישול נמצאות בו, כך שמי שמבשל אף פעם לא עומד עם הגב לאורחים או לבני המשפחה שנמצאים בחלל".
הסלון | "חלל כיפי, נעים ועוטף שפתוח לפטיו ולבריכה. הקמין שבמרכזו משמש אותנו לא מעט בחורפים האחרונים, סביבו אנחנו מתכרבלים ונהנים מאווירה מלכדת ומשפחתית".


גינה פנימית | "אחד המקומות האהובים עליי בבית, שלמעשה בנוי סביבה. הפטיו נגלה מכל מקום ומכניס לבית שפע של אור ועושה את החיבור המיטבי בין חוץ לפנים".


חדר שינה | "מבחינתי המקום להתנתק ולהטעין מצברים. הוא מרגיע, מפנק, מעוצב בפלטת צבעים מרגיעה ורומנטית ופריטי טקסטיל שמוסיפים חמימות ורוך. התקרה הגבוהה והמשופעת משרה תחושה של גובה ואווריריות ובמרפסת ממתין ג'קוזי, שמשלים אווירת מלון בוטיק".


חדר קולנוע | "החדר הזה בקומת המרתף הוא הממלכה של הילדים. זה המקום בו הם מבלים עם החברים ונהנים מהשקט שלהם. חדר המשפחה, שממוקם בצמוד למטבח בקומת הכניסה, מאוד שימושי אצלנו ומאפשר לפונקציות האחרות בבית להישאר מסודרות".
אזור הבריכה | "אני אישה של מים כך שאזור הבריכה ומפל המים מאבני הבזלת מאוד מרגיעים אותי. אנחנו אוהבים לשבת בחוץ, בכל עונה, וזה מתאפשר הודות לפרגולה המקורה ולפתרונות החימום והאוורור שמותקנים בה. פינות הישיבה והאירוח, מטבח החוץ והבר משרתים אותנו ואת החברים ובני המשפחה שמרבים להתארח".




