חיפוש

מהפכה בענף המטבחים: מטבח מותאם אישית בכ־35 ימים בלבד ואולם דגל חדש

החברה הוותיקה אשר מציינת 80 שנים, משקיעה כ-10 מיליון שקלים באולם דגל חדש ב- PARK DESIGN בבני ברק, ומשלבת מערכות תכנון חכמות, הדמיות בזמן אמת וייצור ישראלי מתקדם שמקצרים דרמטית את הדרך מהחלום למטבח החלומות

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
מטבחי רגבה
מטבחי רגבה
צילום: עמית גרון
בשיתוף מטבחי רגבה
תוכן שיווקי

רכישת מטבח חדש היא אחת ההחלטות הצרכניות המשמעותיות ביותר בבית הישראלי. מדובר במהלך שמחבר בין השקעה כספית גבוהה, בחירות עיצוביות רבות, התאמה אישית, תכנון פונקציונלי ותהליך ייצור מורכב. בתוך שוק שבו הלקוחות מצפים ליותר ודאות, שקיפות ומהירות, חברת מטבחי רגבה, המציינת השנה 80 שנות פעילות, מציגה מהלך חדש שמבקש לעדכן את חוויית רכישת המטבח משלב ההשראה ועד לשלב הייצור.

במסגרת המהלך פתחה החברה אולם דגל חדש ב־PARK DESIGN בבני ברק, בהשקעה של כ־10 מיליון שקל ע"י האדריכל אלברט אסקולה ממשרד AEA. האולם משתרע על פני כ־900 מ"ר בשתי קומות, אך ברגבה מדגישים כי לא מדובר בעוד חלל תצוגה, אלא במרכז תכנון מתקדם שנועד לשנות את האופן שבו לקוחות מקבלים החלטות. לצד מטבחים מעוצבים ותצוגות חומרים, משולבים במקום מסכים אינטראקטיביים, מערכות הדמיה וכלים דיגיטליים שמאפשרים ללקוח לראות בצורה מוחשית וברורה יותר את המטבח העתידי שלו.

לדברי קובי מוטיב, מנכ"ל מטבחי רגבה: "חברת מטבחי רגבה מסתכלת קדימה ופועלת להוביל את הדור הבא של ענף המטבחים בישראל, באמצעות שילוב בין ייצור ישראלי, טכנולוגיה מתקדמת ותפיסת שירות שמציבה סטנדרט חדש. אולם הדגל החדש הוא חלק ממהלך אסטרטגי שמחבר בין המסורת שלנו לבין העתיד של הבית הישראלי".

אחד האלמנטים המרכזיים באולם הוא עמדת תכנון חכמה, שפותחה על ידי Creative Labs ומזכירה "קוקפיט" תכנוני. בעמדה זו ניתן להציג בזמן אמת את השינויים במטבח המתוכנן בהתאם לבחירות הלקוחחזיתות, גוונים, חומרים, משטחי עבודה ותצורות חלל. במקום להסתמך על קטלוגים, דוגמאות חומר או דמיון בלבד, הלקוח נחשף כבר בשלב התכנון להמחשה קרובה הרבה יותר לתוצאה הסופית.

מטבחי רגבה
מטבחי רגבה
צילום: עמית גרון

המהלך הזה מבטא שינוי רחב יותר בתפיסת השירות של רגבה. מבחינת החברה, הטכנולוגיה אינה נועדה רק להרשים את הלקוח באולם התצוגה, אלא לייצר תהליך מדויק ויעיל יותר: לקצר את הדרך בין ההשראה להחלטה, להפחית חוסר ודאות, לדייק את מפרט המטבח ולצמצם פערים בין מה שנבחר באולם לבין מה שמיוצר בפועל במפעל.

אחד היעדים המרכזיים שמציגה החברה הוא ייצור מטבח מותאם אישית בתוך כ־35 ימים. בענף שבו תהליך תכנון, ייצור ואספקה של מטבח עשוי להימשך זמן רב, מדובר בהבטחה בעלת משמעות צרכנית וכלכלית. היא משקפת ניסיון להתאים את מוצר הפרימיום מטבח בתכנון אישי לקצב החיים של הצרכן הישראלי, שמבקש היום לא רק עיצוב ואיכות, אלא גם לוחות זמנים ברורים, שירות יעיל ותהליך צפוי יותר.

המהלך של רגבה משקף גם מגמה רחבה בענף המטבחים והעיצוב לבית: התחרות אינה מתקיימת עוד רק על חומרי גלם, סגנון או מחיר, אלא גם על איכות התהליך. הלקוח מבקש להבין מה הוא קונה, לראות את התוצאה מראש, לקבל ביטחון בבחירות שלו ולדעת מתי המטבח יגיע לביתו. במובן הזה, מערכות ההמחשה והתכנון הופכות מכלי עזר שיווקי לכלי עסקי, המחבר בין מכירה, תכנון, ייצור ושירות.

מטבחי רגבה
מטבחי רגבה
צילום: עמית גרון

לצד ההשקעה בטכנולוגיה ובחוויית הלקוח, רגבה ממשיכה להדגיש את בסיס הייצור המקומי שלה. החברה מפעילה מפעל ייצור בגליל המערבי, ומשלבת בין תכנון אישי, ייצור ישראלי ושירות ארוך טווח. אחד הפיתוחים המרכזיים שמציגה החברה הוא RG360 תהליך ייצור שבו גוף הארון עטוף ב־360 מעלות, במטרה לשפר את ההגנה מפני לחות ומים. הפיתוח מאפשר לחברה להעניק אחריות של 12 שנים על גוף הארון, ומחזק את החיבור בין עיצוב, עמידות ושימוש יומיומי לאורך זמן.

מבחינה עסקית, המהלך של רגבה מציב במרכז לא רק את המטבח כמוצר מוגמר, אלא את הדרך אליו. אולם הדגל החדש, ההשקעה במערכות תכנון חכמות, קיצור זמני הייצור והחיבור למפעל המקומי יוצרים יחד מודל שבו רכישת מטבח נתפסת כחוויית שירות מלאה , החל משלב הרעיון, דרך קבלת ההחלטות ועד להתקנה בבית הלקוח.

אחרי שמונה עשורים של פעילות, רגבה מבקשת להציג גרסה עדכנית למטבח הישראלי: מטבח הנשען על ניסיון, ייצור מקומי ומסורת תעשייתית, אך פועל בשפה של טכנולוגיה, מהירות ושקיפות. בענף שבו הבחירה במטבח היא אחת ההחלטות החשובות בבית, החברה מבקשת להפוך את העתיד למוחשי יותר ולאפשר ללקוח לראות אותו עוד לפני שהמטבח נבנה.

בשיתוף מטבחי רגבה

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    פותחת

    בזמן שהפסקת האש אינה נאכפת, ההתקפלות מחלישה את מעמד ישראל בעולם

    עמוס הראל | פרשנות
    סילמן.  אין תחתית שאליה היא לא תרד

    אפשר לראות בה שרה כושלת, אבל אולי נכון יותר לראות בה את העונש של כולנו

    יוענה גונן | דעה
    רגל שמאל

    פרשנותפרשנות

    פסק הדין של בג"ץ בעניין גופמן הוא ניצחון כפול לנתניהו

    גידי וייץ
    אנדריי חרז'נובסקי. "אני לא מסוגל לשתוק"

    "למה שיקשיבו לי? לנסות לשנות את החברה הישראלית זה בלתי אפשרי"

    אורי מורד
    אורן לבן

    פצצת עמילן, מלכודת ארסן ותשובות לשאלות קוראים: מה קורה בסיר האורז

    מתן הבר
    קציצות כרובית תרד וקינואה (ללא גלוטן)

    הקציצות האלה כל כך טובות, שאף אחד לא ישאל איפה הבשר