חיפוש

"אברבוך אורתופדיה": מדרסים בהתאמה מדויקת

נמרוד אברבוך, הבעלים של "אברבוך אורתופדיה", החל לעבוד בתחום כבר בגיל 17. הוא מסביר מאילו יתרונות נהנים לקוחות החברה, ומי לדעתו צריך להיות מודע לצורך במדרסים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
נמרוד אברבוך - אברבוך אורתופדיה Haaretz Labelsתוכן שיווקי
בשיתוף אברבוך אורתופדיה
תוכן שיווקי

כפות הרגליים שלנו נושאות את משקל גופנו מידי יום, ומשמשות כבסיס ליציבה. חוסר איזון או עומס לא נכון עלול לגרום לכאבים, פגיעות בכפות הרגליים, בברכיים וגם בגב. "כשיש חוסר איזון בגוף, משתמשים באביזר חיצוני לכפר על כך", מסביר נמרוד אברבוך, הבעלים של "אברבוך אורתופדיה", "במקרה של משקפיים זה העיניים, במקרה של כפות הרגליים זה מדרסים. הם בעצם באים לתווך בין הרגל לקרקע".

אברבוך, שנמצא בתחום מגיל 17, מסביר מה מיוחד במדרסים של החברה. "אני דור שני, ומה שמייחד אותנו הוא האופן שבו אנחנו לוקחים מידות", הוא מסביר, "אני לוקח מידות כאשר הרגל ממוקמת על הדום, ומשתמש ברצועות גבס. אז אני בעצם מקבל את המבנה המדויק של כף הרגל ללא נשיאת משקל. זה נקרא "מנח ניטרלי". ככה אני יכול לעבוד בצורה מדויקת יותר.

אברבוך מדגיש כי המדרסים של החברה ניתנים ללקוחות עם אחריות. "כל לקוח שמגיע אליי, מהיום שבו הוא מקבל את המדרסים, יש לו 90 יום להשתמש במדרסים שלי", הוא מספר, "במידה שהוא לא מרוצה, כל הכסף מוחזר".

לפי אברבוך, לא רק אנשים שסובלים מכאבים צריכים להיות מודעים למדרסים. "אצל חולי סכרת, אחד הדברים הראשונים שנפגעים זה כלי הדם והם לא מרגישים בזה", מסביר אברבוך, "זה נקרא נוירופתיה וזה מגיע למצבים שיכולים להגיע גם לנמקים. מדרס נכון, על ידי חלוקת לחצים נכונה, מחזיר את זרימת הדם לכפות הרגליים ומונע החמרה של המצב".

טלפון: 054-9875545
למעבר לאתר >>

בשיתוף אברבוך אורתופדיה

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    ברוורמן בבית המשפט המחוזי בלוד, בינואר. גורמים שונים עשו מאמצים לסיים את הפרשה בהסדר כספי ובלא הליך פלילי

    האישה שסיפרה כי ברוורמן תקף אותה תועדה חבולה בפניה לאחר הפגישה

    גידי וייץ ויהושע (ג'וש) בריינר
    היועמ"שית ופרקליט המדינה בדיון בבקשת החסינות של טלי גוטליב, השבוע

    כרזת בחירות מ-1977 התגלתה כנבואה אפלה | מדור בחירות חדש

    יוענה גונן | נוהרים לקלפיות
    לאלון עידן

    מה כל כך מרגיז בתמונה של אהרון חליוה שפורסמה השבוע?

    אלון עידן | רשימה שחורה
    חיים כהן

    המקום הזה רחוק מהסטנדרטים של חיים כהן. למה הוא צריך כזו חלטורה מביכה?

    שגיא כהן | ביקורת מסעדה
    ראש הממשלה בנימין נתניהו במליאת הכנסת בירושלים. נתניהו האיש בקדנציות הראשונות שלו כלל לא דומה לנתניהו העכשווי. במיוחד מאז טבח ה-7 באוקטובר

    נתניהו המרשים והזהיר שהכרתי הפך לרוצח המונים צמא דם

    גדעון לוי | דעה
    ישראל פריי. מוחרם ומוקצה

    זה אחד המסמכים הקריטיים לתיאור ישראל בשנים האחרונות