ביום האחרון לשהותנו בריזורט BAREISS במעמקי היער השחור, הלב נחמץ משום שעלינו היה לעזוב. גן העדן הזה הוא מיקרוקוסמוס לא יאמן, בו יכולות להנות משפחות שלמות. כל אחד, בכל גיל, ימצא מה לעשות בין שלל הפעילויות המרגשות.


BAREISS, ריזורט חמישה כוכבים, נמצא באיזור Baiersbronn, בכפר קטן בשם Mitteltal. Hermann Bareiss, שנולד כאן, נחשב כיום לבעלים של אחד מהמלונות הטובים ביותר בגרמניה. אמו, הרמין, הקימה לפני שבעים שנה מקום קטן. בנה הפך אותו לריזורט אדיר שהולך ומתפתח אף ברגעים אלה.


מה אפשר למצוא כאן? 13 בריכות, בהן בריכת זרמים, בריכת מלח ובריכה טבעית, ספא מפנק שנפרש על שתי קומות, שדרת חנויות בתוך המלון, תשע מסעדות בהן מסעדת מישלן מעוטרת בשלושה כוכבים, מסעדת ציידים ומסעדת "האח", בית ילדים, שם אלה עד גיל 11 יכולים לבלות בליווי מטפלות צמודות שדואגות לפעילויות ספורט, יצירה ומשחקים לאורך כל היום, מתחם נוער עם שולחנות ביליארד, הוקי אוויר וX-BOX, פינת חי עם סוסי פוני, ארנבים ועיזים.


וזה עוד לא הכל. שלושה מתחמים נמצאים מחוץ לריזורט במעמקי היער. האחד, מסעדת טיילים על הר ביער השחור, שם אפשר לעצור באמצע טיול הייקינג.


השני, חוות דגי פורל טריים שמקפצים בבריכות במתחם בתוך היער ומגיעים הישר לצלחות המסעדה. אכלתי שם את מרק הדגים החלומי ביותר שאכלתי בחיי.


המתחם השלישי מיוחד לא פחות. זהו ה"מורלוקוף", בית בן 300 שנים של המכשף המקומי שרקח שיקויים ותרופות, והיה רופא הכפר. למקום ניתן להגיע בהליכה מודרכת מהמלון, שאורכת שעה ורבע, ולשמוע על חייהן המרתקים של הדבורים, ששייכות לכוורות במקום.


בסיום הביקור מוזמנים כל האורחים לקפה, תה או שוקו וארוחת עוגות, בהן, עוגת היער השחור.


www.bareiss.com








