כדי להבין את הקסם של מותג תכשיטי הזהב She-Ra Jewelry, נדרשת קפיצה לחנות הבוטיק הייחודית בנווה צדק. בלב השכונה התל אביבית, תמצאו בית אינטימי לתכשיטים עדינים מזהב, כאלו שנשארים לחיים. "הסגנון שלנו הוא קו נקי, פשוט ונוסטלגי עם קריצה לוינטאג'. כל הקסם הזה נצרף לעיני הלקוחות בעבודת יד מוקפדת, ברמת גימור גבוהה עם הרבה תשומת לב לפרטים הקטנים, בסדנה שבתוך החנות שלנו ברחוב שבזי", מספרת שירה גבאי, מעצבת ומייסדת המותג.
מבעד לוויטרינות מונחים באלגנטיות תכשיטי זהב עדינים בעיצוב קלאסי ועל-זמני, שניתן לענוד לאורך שנים ותמיד להישאר באופנה. "תמיד נמשכתי לדברים פשוטים ונוסטלגיים עם טעם של פעם. זה הקו המנחה שלי ובכל קולקציה זה נותן את הטוויסט. העיצוב תמיד יישאר עדין, נקי ומוקפד", היא אומרת.
תכשיטי זהב מדויקים לכל החיים
את תכשיטי הזהב של She-Ra רוכשות נשים מכל הגילאים, בזכות העיצוב הקלאסי והנקי שמתאים לכל תקופה ולכל אישה. "מגיעות אלינו ילדות שקונים להן עגילים ראשונים ונשים מבוגרות שאוהבות להתחדש. לפעמים מגיעות יחד נשים מכמה דורות ורוכשות תכשיטים שעוברים אחר כך במשפחה, זה תמיד מאוד מרגש״, מספרת שירה.


הקו העיצובי של שירה נשמר לאורך עשור של יצירה, כשהיא מעצבת תכשיטים במלאכת יד מוקפדת הניכרת בכל אחד מהתכשיטים, המשתלבים יחד בהרמוניה מדויקת. בחנות ישנו גם חלל פירסינג, בו ניתן להתחדש בעגילי הפירסינג הייעודיים שפותחו במיוחד לחורים השונים באוזן. "צריך לדעת עם איזה עגיל עושים חירור ראשוני. תהליך ההחלמה של חור חדש אורך בין חודש לשנה, ועל מנת שתהיה החלמה טובה דרוש שיהיה עגיל מותאם לתהליך", היא מסבירה. "בנוסף, חשוב שהחירור יבוצע על ידי איש או אשת מקצוע מוסמכים, עם מחט חד פעמית ותחת כל כללי הסטריליות הדרושים. עבדתי על הקונספט של הפירסינג בחנות במשך זמן רב והתייעצתי עם פירסרים מובילים בתחום, עד שפיתחתי עגיל מיוחד לפירסינג עם סגירה שטוחה, אשר מתאים לחירור ראשוני ולמקומות המיוחדים באוזן. גם פה, העיצובים קלאסיים ועדינים והעגילים מאד מתאימים זה לזה. לי אישית יש 11 חורים וזה לא נראה עמוס על האוזניים, אלא מאיר את הפנים ומקפיץ כל לוק".
She-Ra נסיכת הכוח - חזקה, עדינה ואלגנטית
את ההשראה לשם המותג קיבלה שירה מסדרת הילדים הנוסטלגית שי-רה נסיכת הכוח: ״כילדה ששמה שירה, התחברתי לדמות של הנסיכה העדינה ההופכת לגיבורת על קסומה וחזקה, המייצגת בעיני את רוח המותג״, היא אומרת ומציינת כי הנוכחות העדינה והאלגנטית של התכשיטים היא מקור הכוח והעוצמה שלהם.
את העיצובים הראשונים בתחילת הדרך מכרה שירה למלצריות במסעדה שבה היא עבדה באותם ימים, ואת ההצלחה שהגיעה במהירות היא החליטה להפוך למקצוע. ״הלכתי ללמוד באוניברסיטה ולא התחברתי, עברתי בין חוגים ופקולטות עד שהבנתי שאני רוצה ללמוד לעבוד עם הידיים. למדתי בשנקר צורפות ואת הטבעת הראשונה שעיצבתי אני עדיין מוכרת בחנות״, היא מתארת בהתרגשות.
בחנות ישנו מגוון גדול של עגילים, שרשראות, טבעות, צמידים ועגילי פירסינג, וצוות של מוכרות שירותיות ומיומנות בייעוץ אישי להתאמת התכשיטים. ״יש לנו ממש הכל מהכל, נשים מגיעות לכאן ויוצאות עם אוזניים חדשות. אנחנו מסייעות ללקוחות לבנות מלתחת תכשיטים שנשארת לנצח, תלוי במבנה האנטומי של כל אחת, בתקציב ובטעם האישי שלה״, מסבירה שירה ומוסיפה כי חשוב לה לשמור על טווח מחירים רחב וסביר עד כמה שניתן, בהתחשב במחירי הזהב והיהלומים כיום.
חוגגת עשור: קולקציית UNIVERSE החדשה
מדי שנה מוציאה שירה לאוויר העולם לפחות שתי קולקציות חדשות, כאשר ביוני האחרון השיקה את קולקציית UNIVERSE החגיגית לציון עשר שנות פעילות. ״הקולקציה היא קודם כל הוקרת תודה ליקום על מה שיש לנו, על החיים והיצירה. היא טווה את הכוח והיופי של החלל, דרך העדינות והקסם שבתכשיטים. כל תכשיט בקולקציה הוא מכתב אהבה להשראה ממנה נוצר ומסמל בצניעות חלק קטן מהבריאה״.
הקולקציה החדשה ממשיכה את הקו המנחה של המותג, כאשר כלל הדגמים עשויים זהב 14 קראט ומשובצים יהלומים ברמת ניקיון גבוהה. ״חומרי הגלם שאנחנו משתמשות בהם עומדים בתקנים של סחר הוגן וכריה בטוחה. אנחנו משתמשות בזהב ממוחזר ויהלומים בעלי תעודת קימברלי. כל התכשיטים מיוצרים בחנות שלנו בתל אביב על ידי צוות הצורפות המיומנות שלנו. האריזות עשויות מנייר ממוחזר ובאופן כללי קיימות היא ערך מרכזי של המותג, לצד שירות, שקיפות ואיכות״, אומרת שירה.
שמירה על סביבה נקייה וירוקה היא לא רק חזון להתגאות בו עבור שירה, אלא עשייה ממשית בשטח. עשרה אחוזים ממכירות השקת הקולקציה החדשה נתרמו לעמותת ׳ונטעת׳, עמותה ירוקה המקדמת גינות טיפוליות תוך חיבור בין אדם לאדם, ובין אדם לסביבה. במסגרת הקולקציה, עיצבה שירה תכשיט בצורת עלה שזכה לשם ׳ויטה׳ (חיים בלטינית), המחבר בין האומנות שלה לאג׳נדה ירוקה ואקולוגית.
לסיכום מציינת שירה: ״אני מעצבת תכשיטים מאוד עדינים ליום יום, כאלו שאפשר לענוד ולא להוריד, שתמיד יהיו נוחים. יש אפשרות לעשות גם חריטות אישיות בתוך הטבעות או התאמה אישית של תכשיט על ידי צורפות שיושבות כאן בסדנה שבתוך החנות. זה שהסדנה היא חלק מהחנות זה חלק מרכזי בחוויה אצלנו״.
She-Ra Jewelry
כתובת: שבזי 57, נווה צדק תל אביב
טלפון: 054-4557799
למעבר לאתר >>
למעבר לעמוד האינסטגרם >>
למעבר לעמוד הפייסבוק >>
בשיתוף She-Ra Jewelry








