חיפוש

מהפכה בתרבות הפנאי

אפליקציית בסלון מציעה מאות פעילויות תרבות ויצירה מהנות ברחבי הארץ במחיר שווה לכל נפש

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
001378
001378
אפליקציית בסלון
אפליקציית בסלון
דורון מאירי, בשיתוף בסלון
תוכן שיווקי

אפליקציה ייחודית שפיתח היזם רותם שקלים מגבעתיים פותחת בפניכם עולם של תרבות פנאי מגוונת, זולה וזמינה. שמה "בסלון", היא חינמית וקיימת כמה חודשים. ניתן להגיע לפלטפורמה גם בגוגל — בהקלדת שמה. "עד כה היו יותר מ–10,000 הורדות של האפליקציה, ובאתר יש כ–4,000 מבקרים מדי יום. זה הרבה מאוד ביחס לשחקן חדש בשוק", מספר שקלים.

האפליקציה מציעה יותר מ–600 פעילויות בקטגוריות שונות, בהן הופעות מוזיקה וסטנד־אפ, סדנאות יצירה ובישול, ערבי היכרויות ושירה בציבור וכן פעילות לילדים ולמשפחות, למשל סדנאות פיסול בפימו, אוריגמי, ג'אגלינג, הפנינג של צבע עם ההורים ועוד. לכל פעילות מצורפת תמונות להתרשמות, ולחלקן גם סרטון וידיאו. רבות מהפעילויות מוצעות בחינם.

האפליקציה מציעה אוטומטית פעילויות באזור מגוריכם, אבל ניתן למצוא פעילויות בכל הארץ אם אתם בטיול או בנופש.

פעילות בהתאמה אישית

בהקלקה על פעילות מסוימת תוכלו לראות באיזה מרחק אתם נמצאים ממנה. כמו כן יש מפה ובה אייקונים המציגים את הפעילויות ומקומן. את החיפוש תוכלו לערוך לפי התאריך שנוח לכם, הקטגוריה ומרחק הפעילות מכם. המחירים מגוונים מאוד ונעים בין 30 ל–350 שקלים בהתאם לאופי הפעילות. שקלים מספר כי בשלושת החודשים האחרונים בוצעו אלפי הזמנות. "אנחנו כוח מרכזי בתחום, חווים צמיחה מטורפת. העסק צובר תאוצה וכל הזמן יש עלייה", הוא אומר. ייחודה הכפול של האפליקציה: אתם יכולים לא רק לחפש בילויים אלא גם להעלות פעילות משלכם — סדנה, הופעה או מפגש חברתי. יתרון נוסף: הפעילויות מתבצעות לרוב בסלון הבית, בגינה או בחצר, ולא באולם שאותו תצטרכו לשכור בתשלום. המשמעות: חיסכון למבצע הפעילות, ומחיר שווה לכל נפש לאורחים.

באפליקציה יש ביקורות על רבות מהפעילויות, וכך אפשר להתרשם ולבחור את הפעילות המועדפת עליכם. "אנשים שהתנסו בפעילויות הללו מספרים שהם גילו עולם חדש", מספר שקלים.

למעבר לאתר >>
האפליקציה זמינה להורדה ב-App Store וב-GooglePlay וכמו כן בחיפוש 'בסלון' בגוגל

בשיתוף בסלון

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    טקס המשואות

    בלשכה אחת בפיונגיאנג ישב רודן עגלגל ותהה: "אין לו בושה לנתניהו הזה?"

    יוסי ורטר | פרשנות
    פותחת מורן

    ימי הזוהר של הכבלים הפיראטייםימי הזוהר של הכבלים הפיראטיים

    "בסוף לא יכולת להילחם בזה. העם רצה את זה ולא היו אופציות"

    מורן שריר
    מגי טביבי בטקס לזכר קורבנות פעולות האיבה, אתמול

    עדיף לחיות מאשר למות, בארץ או מחוצה לה

    נעה לנדאו | דעה

    "אתה יכול להיות זהיר, אבל בסוף זה עניין של מזל. ויום אחד הוא ייגמר"

    רן שמעוני
    החזרה הגנרלית לטקס הדלקת המשואות בהר הרצל, השבוע. שני משיאי משואות הדליקו את המשואה לכבוד הקב"ה, עוד גיבור מקומי הערב

    כשהיסטוריון ילמד על רוחה של ישראל 2026, די יהיה לו לצפות בטקס הזה

    גדעון לוי
    רומן גופמן

    מסעו של רומן גופמן מבלארוס אל קבלת הישראליות ואל בחירתו לראשות המוסד