מניו יורק ועד תל אביב- מסעדות בלתי נשכחות במלונות

יש מלונות שבאים אליהם כדי לנפוש ולנוח, ויש מלונות שהסיבה העיקרית להגיע אליהם היא כדי לאכול הכי טוב שרק אפשר. Hotelscombined הרכיב עבורכם רשימה של מסעדות במלונות, שכל אחת מהן מצטיינת בתחומה - חלקן מעוטרות בכוכבי מישלן, אחרות מציגות מטבח חדשני וייחודי. בכל מקרה, רעבים לא תצאו מכאן...

תוכן שיווקי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
תוכן שיווקי

אם חשבתם שעדיף לדלג על ארוחה במסעדת המלון לטובת מסעדה מקומית אותנטית, מסתבר שלא תמיד הדבר נכון. למעשה, יש מלונות עם מסעדות כל כך טובות ומיוחדות, שלא רק שמומלץ לאכול בהן - לפעמים בזכותן שווה בכלל להגיע למלון. Hotelscombined, מנוע חיפוש המלונות מספר 1 בעולם, ליקט עבורכם כמה מלונות שכאלה, שכל אחד מהם מציע מסעדה חלומית שבה תוכלו ליהנות מארוחה נפלאה במיוחד.

טנסי, ארצות הברית

אם ניו יורק ולוס אנג'לס מסמלות עבורכם את ארצות הברית, סימן שלא טיילתם במדינות הדרום. טנסי, אחת המדינות הדרומיות היפות והמושכות ביותר, מתהדרת באזורים כפריים ירוקים, רכס הרים מהיפים בארצות הברית - הרי הסמוקי - ובאוכל טעים להפליא. אוכל דרומי נחשב לרוב עממי, פשוט ומלא טעמים, אבל ב- The Barn at Blackberry Farmתגלו את הצד העילי של הבישול הדרומי. כל המנות כאן עשויות מחומרי הגלם הטובים ביותר והטריים ביותר, שלוקטו ונקטפו בחווה הצמודה עם תגבורת ממשקי האזור. התפריט משתנה מדי יום ומכיל פרשנות אישית של השף למנות דרומיות קלאסיות. כך, למשל, אפשר למצוא כאן מנות כמו עוף צלוי בתנור עצים מוגש עם פודינג לחם תירס וירקות ירוקים חלוטים. הקינוחים יצירתיים לא פחות, למשל גלידה מעושנת עם מרשמלו קלוי ומוס פריך. תפריט היינות עצום - לא פחות מ-200 עמודים המפרטים שלל יינות של יקבי בוטיק. אין פלא, שהמסעדה הזאת נחשבת לאחת ממסעדות המלונות הטובות ביותר בארצות הברית.

התפריט משתנה מדי יום ומכיל פרשנות אישית של השף למנות דרומיות קלאסיות. The Barn at Blackberry Farm

לאס וגאס

הכי רחוק מהגליץ וההמולה של לאס וגאס, é by José Andrés במלון Cosmopolitan, היא מעין סוד כמוס, וכמו כל סוד – לא פשוט לפצח אותה. ראשית, כמעט בלתי אפשרי לסעוד כאן, שכן למסעדה הזעירה (רק שמונה כיסאות) יש רשימת ההמתנה ארוכה מאוד מאוד. השף הספרדי עטור הפרסים חוזה אנדראס מנצח על המקום, שבו כל ארוחה היא בגדר הרפתקה חדשה ושונה, עם תפריט סודי שהמנות שבו לא מפורסמת בשום מקום, גם לא באתר המלון, ולעולם לא תדעו מראש מה תקבלו עד אותו רגע נכסף שבו בצלחות, עם מנות קטנות, מעוצבות ועשירות בטעמים, יתחילו לצנוח על השולחן לפניכם. העיצוב הייחודי של המקום, עם קיר מזכוכית אדומה ומסך קטיפה אדום, תורם אף הוא לחוויה המיוחדת.

תפריט סודי שהמנות שבו לא מפורסמת בשום מקום. Cosmopolitan

תל אביב

לא חייבים להרחיק לכפר קטן בדרום צרפת, לברצלונה או לניו יורק כדי לאכול טוב במלון. גם בישראל יש כמה וכמה מסעדות מצוינות בבתי מלון, ואחת מהן היא חגיגה אמיתית לאוהבי בשר. סטייק האוס בקומה ה-11, כשמה כן היא – מסעדת בשרים הממוקמת בחלל מעוצב למשעי בקומה ה-11 של מלון קראון פלזה במרכז עזריאלי בתל אביב. חוויית האכילה כאן אורבנית מאוד, עם נופי העיר הגדולה פרושים למרגלותיכם. השף אסף מישקובסקי מכיר את חומרי הגלם איתם הוא עובד ויודע לטפל היטב בבשר. בין מנות הדגל שלו - אוסובקו טלה על מצע של ירקות שורש. אחרי הארוחה או לפניה אפשר לקפוץ לביקור בקניון עזריאלי במגדל הסמוך, לחגיגת קניות אמיתית.

חגיגה אמיתית לאוהבי בשר, קראון פלאזה

ניו יורק

לא קל להתבלט בעיר כמו ניו יורק, עם אינספור מסעדת מצוינות, בהן לא מעט מסעדות נהדרות שנמצאות במלונות יוקרה. ולמרות כל אלה, Palm Court במלון פלאזה (Plaza Hotel) המיתולוגי, שניצב מאז תחילת המאה הקודמת בשדרה החמישית וסנטרל פארק, מצליחה להתבלט. המסעדה לא פחות ממרהיבה, עם תקרת זכוכית אדירה, שרק בשבילה שווה להגיע לכאן. החלל המרשים של המסעדה והתקרה הנפלאה עברו לאחרונה שיפוץ מאסיבי בעלות כמעט דמיונית של 6.5 מיליון דולר, והדבר ניכר בכל פינה. התפריט כאן צרפתי עם פרשנות מהמטבח הניו יורקי העילי, והאוכל מעולה. ואם אתם מבקרים או מתארחים בפלאזה ורוצים לגוון, אל תחמיצו את ה-Food Hall של השף טוד אינגליש, אף הוא בשטח המלון, עם מנות גורמה אלגנטיות וקלילות שאפשר לאכול במקום או לקחת כפיקניק בסנטרל פארק הסמוך.

תקרת זכוכית אדירה, שרק בשבילה שווה להגיע. Palm Court

ברצלונה

למי שזקוק להוכחה מוחצת שהמסעדה הזאת, במלון הבוטיק ABaC היא אחת המסעדות הטובות בברצלונה, אם לא הטובה שבהן, נקדים ונאמר כי היא זכתה בשני כוכבים מישלן, אחת מארבע מסעדות בסך הכל שזכו בכבוד הזה, וזאת בעיר שידועה באוכל המצוין שלה. המסעדה האלגנטית ממוקמת במלון בוטיק בטיבידאבו, שכונה הררית וירוקה ממערב למרכז העיר, היא מעוצבת בקווים נקיים כשהצבע הלבן שולט, והיא מציעה מנות יצירתיות עם שפע של טעמים וטקסטורות המוגשות בצורה יפהפייה על הצלחת. אפשר לבחור בין מנות בודדות מתוך התפריט או באחד משני תפריטים קבועים (135 יורו ו-165 יורו) המציעים שלל מנות טעימה, שמציגות את היכולות הבלתי מבוטלות של השף הצעיר והמוכשר, יליד ברצלונה, ג'ורדי קרוז.

אחת המסעדות הטובות בברצלונה, אם לא הטובה שבהן. ABaC

אז'ני לה בן, צרפת

חובבי גסטרונומיה מכל העולם עולים לרגל למסעדה הזאת, שנמצאת במלון-ספא של השף המהולל מישל גראר, Les Prés D'Eugénie, מהאבות המייסדים של המטבח הצרפתי החדש, הנובל קוויזין, ואחד השפים הצרפתיים הנחשבים בעולם. המסעדה של גראר מתהדרת בשלושה כוכבי מישלן וב-19.5 (מתוך 20) נקודות במדריך גו מיו, שם נכתב, בין השאר, כי המטבח של גראר "לא רק יוצא מן הכלל, הוא שמיימי וללא מתחרים". גראר ידוע לא רק במנות המרהיבות שלו, שעושות שימוש בחומרי הגלם הכי טובים והכי טריים מהסביבה הכפרית שבה המלון-מסעדה שלו נמצא – הכפר הקטן אז'ני לה בן, בדרום-מערב צרפת, למרגלות הרי הפירנאים היפהפיים, הוא גם פיתח את "המטבח הרזה" (cuisine minceur), שנמנע משימוש בסוכרים, בקרמים, קצפות ולחמים. כל המנות המוגשות כאן, בין אם הן מהמטבח הצרפתי הקלאסי או מהמטבח הדיאטטי, עשויות בטכניקות בישול מורכבות וללא פשרות על טעם או טקסטורות. הבחירה בין מנות עשירות למנות דלות קלוריות אינה פשוטה, אבל כך או כך אין ספק שאת הארוחה הזאת לא תשכחו במהרה. ומי שהתאהב בסביבה הכפרית ובאוכל המשובח, יכול להירשם לאחד מקורסי בישול שמתנהלים במקום.

זוכת שלושה כוכבי מישלן ו-19.5 (מתוך 20) נקודות במדריך גו מיו. Les Prés D'Eugénie

HotelsCombined הוא האתר המוביל בעולם להשוואת בתי מלון, שימוש באתר יאפשר לכם למצוא את המחיר הטוב ביותר מתוך מאות אתרי ההזמנות הפופולריים בעולם- בחיפוש אחד מהיר.מידי שנה נכנסים לאתר מעל 300 מיליון אנשים מכל העולם ומשתמשים בשרותי HotelsCombined למציאת דילים במעל 450,000 מלונות וב-120,000 יעדים בעולם. האתר זמין בכ- 40 שפות ומציע מחירים במעל 120 מטבעות.