חיפוש

שומעים? מהפכה! מכשירי שמיעה אצלכם בבית

חוששים לעבור מסע ארוך ומתיש עד לקבלת מכשיר השמיעה המיוחל? שירות חדש של רשת מכוני השמיעה "אופקים- הופך את החיים לפשוטים הרבה יותר. ברשותנו ניידת שמיעה המאפשרת לבצע בדיקה והתאמת מכשירים בכל מקום. זה אפילו לא חייב להיות יקר!

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
שירות משלוח מכשירי שמיעה עד הבית
שירות משלוח מכשירי שמיעה עד הבית
צילום: צילום באדיבות אופקים
תוכן מקודם
תוכן שיווקי

השמיעה, יחד עם הראיה, נחשבים לחושים החשובים ביותר בעזרתם אנחנו קולטים מידע חיוני מהסביבה. פגיעה בחושים הללו מלווה בירידה משמעותית באיכות החיים, התנתקות וקשיי תפקוד רבים. נוסף לכך מחקרים מראים כי אנשים עם ירידת שמיעה לא מטופלת חווים דכאונות וניתוק חברתי בהקפים מבהילים. מחקרים חדשים אף מאוששים את החשש שהזנחת השמיעה מעודדת תהליכי הזדקנות של המוח ובהם דימנציה ואלצהיימר.

רבים זקוקים למכשירי שמיעה ולפתרונות אחרים בתחום. כיום אנו רואים יותר ויותר צעירים בשנות ה-50 וה-60 לחייהם שסובלים מירידת שמיעה הדורשת טיפול. הסימנים המקובלים לירידת שמיעה הם: קושי לעקוב אחר שיחה במקום רועש או סביב שולחן חג, "פספוס" של מילים מורכבות, בקשה לחזור על מילים, הגברת הטלוויזיה והאשמת הסביבה בכך שלא מדברים ברור. אם גם אתם או קרוביכם עונים על ההגדרות הללו כנראה שהגיע הזמן להיבדק. בנוהל השגרתי, אדם הזקוק למכשירי שמיעה, עובר פרוצדורה ארוכה בקופת החולים בה הוא חבר. זהו תהליך מורכב, שעלול להימשך גם שלושה-ארבעה חודשים ואף יותר. האם זהו התהליך האפשרי היחיד?

חישבו למשל על אדם מבוגר שמתקשה להתנייד, או על אדם שהמכשיר הנוכחי שלו התקלקל או אבד וזקוק לפיתרון מיידי. אנו שמחים לבשר כי ברשותנו פתרון נוח ויעיל מאד למצבים כאלה.

רשת מכוני השמיעה "אופקים-HoMed", משנה במידה רבה את חוקי המשחק. הרשת הוותיקה השיקה לאחרונה שירות של ניידת שמיעה מתקדמת וזמינה, המגיעה עד לבית הלקוח, בזמן ובמקום הנוחים לו. את ביקור הבית מבצעים קלינאי תקשורת מקצועיים ומנוסים. השירות כולל שלושה שלבים: בדיקת שמיעה תקנית, הפקה וניתוח של תוצאות הבדיקה, והתאמת פיתרון השמיעה הנכון למטופל.

יש לציין בהקשר הזה כי אופקים-HoMed הינה החברה היחידה אשר מספקת שירות ביקורי בית ומקנה את ההטבות הניתנות ע"י המדינה והשב"ן לחברי כל קופות החולים. אופקים-HoMed מייצגת מגוון של חברות מובילות מאירופה וארה"ב כך שניתן להתאים בצורה מוצלחת ומדויקת מכשירים תואמים ללא מחוייבות וללא שיקולים זרים.

למי זה מתאים?

חשוב לציין כי את שירות ה-VIP יכול להזמין כל אדם כתחליף להגעה למכון שמיעה. אביעד שלמון, מנכ"ל החברה מסביר: הניידת מאפשרת יחס אישי, זמינות והתאמה מדויקת למטופל, במחיר הדומה לביקור במכון. לניידת ערך מוסף אמיתי לכל מי שאינו מסוגל להגיע פיזית למכון השמיעה וזקוק למענה מיידי".

לא עוד תורים וטירטורים. מכשיר שמיעה כאן ועכשיו, במחירים דומים לאלו הניתנים במכונים! השירות מתאים לכל מי שאינו רוצה לבזבז זמן יקר ולקבל שירות VIP עד הבית. החיסכון בהפעלת הניידת מאפשר לתת הנחות משמעותיות ללקוח. באופן זה, מחיר המכשיר יוצא לעיתים אף יותר משתלם מבמכוני השמיעה.

באמצעות הניידת ניתן לערוך בדיקות אישיות וכן הדרכות ובדיקות לקבוצות גדולות יותר: מוסדות לדיור מוגן, בתי אבות ופתרונות מגורים אחרים לבני גיל הזהב.

והמחיר? תופתעו, ממש לא בשמים

על פניו, עלול לעלות חשש ששירות ה- VIP בבית יהיה יקר יותר. ב-אופקים- HoMed מציינים בהקשר הזה כי הם מזכים בהנחות של קופות החולים גם במסגרת בדיקות ה-Premium הביתיות. יש לציין שבשירות הביתי מותאמים מכשירים מרמה בינונית ומעלה, למעוניינים בשמיעה איכותית, ולמשך המבצע ביקורי הבית ניתנים בעלות מסובסדת (150 +מע"מ בלבד לביקור).

הניידת פועלת בפריסה גיאוגרפית רחבה: כרגע, לכל יישובי מרכז הארץ, מאזור חיפה ועד אשדוד ובכל אזור השפלה וירושלים.

אז אם אתם או יקירכם זקוקים למכשירי שמיעה או אביזר עזר – מהרו, הזמינו את הניידת שלנו ותיהנו מתנאי מבצע ההיכרות.

לפרטים נוספים ולהזמנת השירות: אופקים - רשת מכוני שמיעה | www.ofekim.org.il | 08-9719414

בחזרה למגזין סיקסטיז >>

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    הסיינט אולגה בדרכה לישראל

    מנגנון ההסתרה נחשף: כך מוברחת לישראל חיטה שרוסיה גנבה מאוקראינה

    אבי שרף | תחקיר "הארץ"
    דליה סיני. "אני לא מוכנה לגנוז את חיי"

    "סבא היה זאב טורף. אין לי דרך למחול לו"

    רונן טל
    דיוקנו של נתניהו על מסך ענק בחזרה הגנרלית לטקס הדלקת המשואות 2026

    נתניהו יודע שיפסיד ולכן לא יהיו בחירות. ברוכים הבאים לדיקטטורה

    רוגל אלפר | דעה
    זיני בטקס האזכרה הממלכתי לחללי מערכת הביטחון ב-7 באוקטובר, בשנה שעברה בירושלים. "הוא לא מבין בכלל מה זה חמאס", אמר אחד המקורות

    זלזול והשתקת דעות: משבר חריף בשב"כ בין זיני לבכירי השירות

    יהושע (ג'וש) בריינר
    דורון אחרק, בוועדה לביטחון לאומי בכנסת, היום

    "מחבל, כלב, צריך לקשור אותך": קצין בכיר במשטרה תוקף ברשתות ח"כים ערבים

    יהושע (ג'וש) בריינר
    איזנקוט

    איזנקוט, תצטרף