חיפוש

דיור מוגן ולא מוגזם במרכז תל אביב

בית גיל הזהב תל אביב מסיים פרויקט שיפוץ והתחדשות נרחב ועדיין מצליח לשמור על רמת מחירים אטרקטיבית. המעבר למגורים בדיור מוגן הוא לא חלום — אלא בר השגה

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
002969
002969
בית גיל הזהב בתל אביב
בית גיל הזהב בתל אביב
בשיתוף בית גיל הזהב תל אביב
תוכן שיווקי

בית גיל הזהב תל אביב הינו בית הדיור המוגן הראשון בישראל ונפתח לפני למעלה מ–40 שנים. מיומו הראשון ועד היום בית גיל הזהב תל אביב חלוץ ופורץ דרך באיכות החיים וסגנון החיים של דיירי הבית. הבית ממוקם במרחק דקות נסיעה ספורות ממרכז העיר תל אביב, באזור שעובר התחדשות והופך לאחד מאזורי הביקוש החמים של העיר, לרבות הקמת מכללת הנדסאים בצמוד לבית ושיפוץ רחב היקף של בית גיל הזהב תל אביב והמתחם המסחרי הסמוך.

002787
002787
חני שמש, מנכ"לית בית גיל הזהב תל אביב צילום: מורג ביטן
חני שמש, מנכ"לית בית גיל הזהב תל אביבצילום: מורג ביטן

בבית גיל הזהב תל אביב 300 יחידות דיור בגדלים שונים וכן שטחים ציבוריים מפוארים: לובי חדש, מועדון רחב ידיים, ספרייה, אולם קולנוע, חדר מחשבים, חדרי חוגים והרצאות, מכון כושר ומרפסת גן ירוקה ומטופחת. למרגלות בית גיל הזהב תל אביב פארק ירוק ומחודש, שמאפשר הירגעות והליכה במסלולים שהותאמו לבני הגיל השלישי. בצמוד לבית פועל מרכז קניות מחודש ושוקק שבו ניתן למצוא את כל הדרוש — והכול במרחק מעלית.

כמו העיר — בית ללא הפסקה

חני שמש, מנכ''לית הבית, אומרת: "הבית שלנו הוא בית ללא הפסקה, המציע לדייריו פעילות מסביב לשעון ומשלב בתוכו את מכלול הפעילות האורבנית של העיר". המיקום של הבית במרחק דקות נסיעה ממרכז העיר מעניק יתרון למבקשים ליהנות מהשפע התרבותי והקולינרי שמציעה תל אביב.

דיירי הבית נהנים ממגוון רחב של חוגים, הרצאות מעשירות ופעילויות אטרקטיביות, כך שכל דייר ימצא תוכן שמתאים עבורו, חברים קרובים ומעגלים רחבים שנכונים לו.

הבית אף פותח את שעריו לפעילות תרבות לקהל הגיל השלישי הרחב במסגרת "מועדון הזהב", הכולל מאות חברים הפוקדים את הבית בכל שבוע כחלק ממועדון ריקודים סלוניים ומועדון טיולים ולימודי מכללה ייחודיים לגיל השלישי.

רצף טיפולי וגמישות בהתאמת המענה

המעבר לבית מתאים למי שמעוניין להיות חלק מקהילת חברים רחבה ולהמשיך ולנהל שגרת חיים עצמאית ומלאה בדירה פרטית.

תפישת המשפחתיות כדרך חיים, החיבור לקהילה מבפנים ולקהל שבחוץ והשיתופיות, הם רק חלק מהערכים שעל בסיסם הבית מנוהל. שמש מציינת: "הקהילתיות היא המפתח להצלחות וכאשר כולם נרתמים — נרשמים שיאים חדשים. מתכון מוצלח לעשייה פורה ואפקטיבית בעיני הוא ביוזמה של שותפויות ארוכות טווח וחיבור טבעי לאנשים".

במעבר לבית גיל הזהב תל אביב הדייר ובני משפחתו חושבים קדימה ודואגים להבטיח רצף טיפולי מלא. הבית מעניק מענה מותאם ומלא מקצה לקצה לצורכי הדיירים, לרבות סל שירותי תמיכה אישי ומעטפת סיעודית מלאה במחלקה הסיעודית בבית.

לדברי שמש, "המודעות לצרכים המשתנים והאישיים של כל הדיירים והחשיבות בהתאמת המענה והמעטפת שזורות כחוט השני בפעילות בית גיל הזהב תל אביב מיום הקמתו, הודות לרגישות ולמומחיות של צוות מחויב, הרואה בעבודתו שליחות ובדיירים — משפחה. חשוב לנו להיות נוכחים עבור הדיירים שלנו וללוות אותם גם ברגעים היותר מורכבים".

דיור מוגן ולא דיור מוגזם

את כל זה ניתן להגשים במחיר אטרקטיבי ומותאם לכל כיס, כך שבבית גיל הזהב תל אביב נהנים מדיור מוגן ולא דיור מוגזם. כן, זה לא חלום, זו מציאות.

"היום אפשר לא להתפשר על סטנדרטים גבוהים של איכות חיים, חיוניות ופעילויות מגוונות לרווחת הדיירים, בעלות כוללת כלכלית שמאפשרת אפילו לחסוך ביחס להמשך מגורים בבית הדייר לפני המעבר", מסכמת חני שמש, מנכ''לית הבית.

המעבר למגורים בבית גיל הזהב תל אביב המחודש אפשרי הודות למסלולים מותאמים, כך שכל אחד יכול למצוא את מסלול התשלום המתאים לו ולהיות חלק מקהילה רחבה.

בית גיל הזהב תל אביב
טלפון: 8275*
למעבר לאתר >>

בשיתוף בית גיל הזהב

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    פותח חדש

    זו פיסת השלווה האחרונה בישראל, אבל השקט מתעתע

    רן שמעוני
    טראמפ נואם בבית הלבן, הלילה

    בנאומו הוכיח טראמפ כי הוא מבין שלא תהיה אפילו מראית עין של ניצחון

    נתנאל שלומוביץ | פרשנות
    צרויה להב, 2023

    הפזמונאית, המוזיקאית והסופרת צרויה להב מתה בגיל 74

    שי רינגל
    דניאל אלטר בהיכל התרבות ברהט. חולם גם על קונסברטוריון בעיר

    "לא חשבתי שזה שאנחנו יהודים שעוברים לרהט ימשוך כזאת תשומת לב"

    שירין פלאח סעב
    טראמפ וסטארמר במסיבת עיתונאים באנגליה, בספטמבר. בריטניה וצרפת דאגו להבהיר שאינן מתכוונות להיגרר למלחמה

    טראמפ מצית את המזרח התיכון ומצפה מהעולם לכבות את האש

    ליזה רוזובסקי | פרשנות
    ניגריה הפגנות ממשלה נגד 07

    שמועות על כישופים וגניבת איברי מין מטלטלות את מדינות מערב אפריקה