חיפוש

הקצבייה המשפחתית מחולון: מתמחים ביישון בשר

בבוטצ'רי קצביית בוטיק מבית סימה ופרדי, מספקים עצות ללקוחות ובשרים לשפים פרטיים, אבל בעיקר שומרים על מסורת של חמישה דורות של קצבים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
נתחי בשר על קרשים מעץ
נתחי בשר על קרשים מעץ
עובדים לפי פרוטוקול עבודה שהאב השאיר אחריו צילום: shutterstock
עובדים לפי פרוטוקול עבודה שהאב השאיר אחריו צילום: shutterstockתוכן שיווקי
בשיתןף קצביית בוטצ'רי
תוכן שיווקי

קצביית הבוטיק הבוטצ'רי הממוקמת בחולון, היא אחת הקצביות המשפחתיות הוותיקות והמוכרות באזור. לאחרונה חגגו בני משפחת ינקוביץ: שי, חני ואמם סימה – 48 שנות פעילות באטליז המשפחתי.

שי וחני עבדו בעסק מאז שהיו מתבגרים וכעת הם חיים את העסק בצורה טוטאלית. חני אחראית על העופות ועל מחלקת ההזמנות ושי על הבשר. כולם ממשיכים את דרכו של אב המשפחה, פרדי, שנפטר לפני כשנה וחצי.

נתח של סטייק טרי ליד סכין
נתח של סטייק טרי ליד סכין
מקפידים על האיכות ועל הניקיון צילום: באדיבות בוטצ׳רי סימה ופרדי
מקפידים על האיכות ועל הניקיון צילום: באדיבות בוטצ׳רי סימה ופרדיתוכן שיווקי

"אני דור חמישי למשפחה של קצבים שהמקצוע זורם אצלם בדם", מספר שי ינקוביץ. "הוריי הגיעו לחולון מאילת, כשאבי היה בן 19 ואמי בת 17. הם פתחו את הקצבייה מלאי אמביציה ורצון לבנות את חייהם והשקיעו לילות כימים במפעל של חייהם. הם שירתו את הלקוחות בצורה חמה ואישית ורקמו עימם יחסים קרובים. היום מגיעים אלינו נכדים של אותם לקוחות".

מה אפשר למצוא בקצבייה?

"אפשר למצוא אצלנו בין היתר אסאדו, סטייקים, סינטות, עגלות מזן ואגיו או אנגוסים, אנטריקוט, בשרים עם עצם, אוסובוקו, צלעות, פרגיות כבד אווז וגם עופות. איכות הבשר שלנו גבוהה ואנו מכשירים ומנקים אותו בצורה מוקפדת. הקצבייה כשרה בהשגחת הרבנות הראשית חולון".

שי מוסיף כי בקצבייה המשפחתית מיישנים את הבשר הטרי בשלושה מקררי יישון. "כך הבשר מתרכך והטעמים שלו מתחזקים", הוא מסביר, "אנו מבצעים הן יישון יבש והן יישון רטוב. בשיטת היישון היבש החלקים המיועדים ליישון נותרים עם העצם ומוכנסים למקררי היישון לתקופה הרצויה. בשיטת היישון הרטוב כל נתח נעטף בשקית ומוכנס למכונת ואקום המרוקנת את החמצן ורק אחר כך הנתח נכנס למקריי היישון".

שיווק בשר איכותי לשפים פרטיים

שלושה נתחי בשר טריים ליד סכין
שלושה נתחי בשר טריים ליד סכין
משלוחים לכל אזור גוש דן צילום: באדיבות בוטצ׳רי סימה ופרדי
משלוחים לכל אזור גוש דן צילום: באדיבות בוטצ׳רי סימה ופרדיתוכן שיווקי

הבוטצ'רי גם מספקת בשר לשפים פרטיים. בתקופת הקורונה שפים רבים עושים אירועים פרטיים ומגיעים לבתי הלקוחות. כך השפים יכולים להמשיך להתפרנס גם כאשר המסעדות סגורות, והאנשים יכולים לחגוג עם מנות גורמה למרות המצב, "אנו משווקים בשר איכותי גם לשפים פרטיים שעורכים אירועים פרטיים. אני סבור כי הדבר מעיד על הרמה הגבוהה של המוצרים שלנו".

מה מייחד אתכם?

"מעבר לאיכות הגבוהה של הבשר, הלקוחות אוהבים לבוא למקום שהאווירה בו היא משפחתית. אנו נותנים יחס אישי לכל לקוח, ומסבירים לכל לקוח על הנתחים ועל אופני ההכנה שלהם. הלקוחות יודעים שהם יכולים לפנות אלינו בכל עת. קורה שאני מסביר ללקוח בחנות איך להכין למשל רוסט ביף, ואחר כך אותו לקוח מתקשר אליי בזמן ההכנה כי שכח את ההוראות המדויקות.

"הלקוחות מקבלים את המספר האישי שלי ופונים אליי גם להנחיות וגם כדי לפרגן ולספר כמה נהנו מהבשר. כשלקוח שולח לי הודעה וכותב לי כמה הוא מרוצה, זו ההרגשה הכי טובה שיש. בנוסף עניין הניקיון בקצבייה מאוד מוקפד אצלנו. אנו עובדים לפי פרוטוקול עבודה מחמיר שאבי פרדי השאיר אחריו".

שי מוסיף כי "אנו עושים משלוחים לכל גוש דן. ניתן גם להגיע לכאן ולקבל את ההזמנה ישירות לרכב. אנו מקבלים הזמנות דרך האתר, הזמנות טלפוניות, וניתן גם להזמין בהודעת וואטסאפ".

בוטצ׳רי סימה ופרדי
כתובת: רחוב אילת 36, חולון
טלפונים: 03-5035412, 03-5014342, 054-7850290
למעבר לאתר>>>
למעבר לפייסבוק>>>
למעבר לאינסטגרם>>>

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    .

    נוצר הרושם שהחוק בדרכו לפח האשפה של ההיסטוריה. יש לקוות שגם הוגיו

    גידי וייץ | פרשנות
    לא מן הנמנע שמספר המטופלים יחצה את סף שש הספרות כבר בשנה הבאה, מזהירים באגף השיקום

    המלחמה חוללה בישראל צונאמי של פצועי נפש. ההשפעות יהיו הרסניות

    תום לוינסון
    נליו בידרמן באוניברסיטת ציריך. "אם הייתי בחור צעיר והספר היה גרוע, אנשים לא היו קוראים אותו"

    הוא רק בן 22, אבל המבקרים משווים את ספרו ל"מאה שנים של בדידות"

    רונן טל
    שניצל עוף ב-Oscar's

    ההייפ של השניצל המדובר בתל אביב מעורר בוז וגיחוך. אבל האמת? טעים

    ערן לאור
    שלטי בחירות גדי אייזנקוט 
אדם רוכב על אופניים

    הלוואי שאיזנקוט יהיה ראש הממשלה הבא. מגיע לנו

    רביב דרוקר | דעה
    זיני בטקס האזכרה הממלכתי לחללי 7.10 בהר הרצל, באוקטובר. מעריך כי מתקפה על אילת תחל בפלישה קרקעית מתוזמנת ומתואמת

    ראש שב"כ מתריע בדיונים סגורים: 7 באוקטובר הבא יהיה באילת