חיפוש

הקצבייה המשפחתית מחולון: מתמחים ביישון בשר

בבוטצ'רי קצביית בוטיק מבית סימה ופרדי, מספקים עצות ללקוחות ובשרים לשפים פרטיים, אבל בעיקר שומרים על מסורת של חמישה דורות של קצבים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
נתחי בשר על קרשים מעץ
נתחי בשר על קרשים מעץ
עובדים לפי פרוטוקול עבודה שהאב השאיר אחריו צילום: shutterstock
עובדים לפי פרוטוקול עבודה שהאב השאיר אחריו צילום: shutterstock
בשיתןף קצביית בוטצ'רי
תוכן שיווקי

קצביית הבוטיק הבוטצ'רי הממוקמת בחולון, היא אחת הקצביות המשפחתיות הוותיקות והמוכרות באזור. לאחרונה חגגו בני משפחת ינקוביץ: שי, חני ואמם סימה – 48 שנות פעילות באטליז המשפחתי.

שי וחני עבדו בעסק מאז שהיו מתבגרים וכעת הם חיים את העסק בצורה טוטאלית. חני אחראית על העופות ועל מחלקת ההזמנות ושי על הבשר. כולם ממשיכים את דרכו של אב המשפחה, פרדי, שנפטר לפני כשנה וחצי.

נתח של סטייק טרי ליד סכין
נתח של סטייק טרי ליד סכין
מקפידים על האיכות ועל הניקיון צילום: באדיבות בוטצ׳רי סימה ופרדי
מקפידים על האיכות ועל הניקיון צילום: באדיבות בוטצ׳רי סימה ופרדי

"אני דור חמישי למשפחה של קצבים שהמקצוע זורם אצלם בדם", מספר שי ינקוביץ. "הוריי הגיעו לחולון מאילת, כשאבי היה בן 19 ואמי בת 17. הם פתחו את הקצבייה מלאי אמביציה ורצון לבנות את חייהם והשקיעו לילות כימים במפעל של חייהם. הם שירתו את הלקוחות בצורה חמה ואישית ורקמו עימם יחסים קרובים. היום מגיעים אלינו נכדים של אותם לקוחות".

מה אפשר למצוא בקצבייה?

"אפשר למצוא אצלנו בין היתר אסאדו, סטייקים, סינטות, עגלות מזן ואגיו או אנגוסים, אנטריקוט, בשרים עם עצם, אוסובוקו, צלעות, פרגיות כבד אווז וגם עופות. איכות הבשר שלנו גבוהה ואנו מכשירים ומנקים אותו בצורה מוקפדת. הקצבייה כשרה בהשגחת הרבנות הראשית חולון".

שי מוסיף כי בקצבייה המשפחתית מיישנים את הבשר הטרי בשלושה מקררי יישון. "כך הבשר מתרכך והטעמים שלו מתחזקים", הוא מסביר, "אנו מבצעים הן יישון יבש והן יישון רטוב. בשיטת היישון היבש החלקים המיועדים ליישון נותרים עם העצם ומוכנסים למקררי היישון לתקופה הרצויה. בשיטת היישון הרטוב כל נתח נעטף בשקית ומוכנס למכונת ואקום המרוקנת את החמצן ורק אחר כך הנתח נכנס למקריי היישון".

שיווק בשר איכותי לשפים פרטיים

שלושה נתחי בשר טריים ליד סכין
שלושה נתחי בשר טריים ליד סכין
משלוחים לכל אזור גוש דן צילום: באדיבות בוטצ׳רי סימה ופרדי
משלוחים לכל אזור גוש דן צילום: באדיבות בוטצ׳רי סימה ופרדי

הבוטצ'רי גם מספקת בשר לשפים פרטיים. בתקופת הקורונה שפים רבים עושים אירועים פרטיים ומגיעים לבתי הלקוחות. כך השפים יכולים להמשיך להתפרנס גם כאשר המסעדות סגורות, והאנשים יכולים לחגוג עם מנות גורמה למרות המצב, "אנו משווקים בשר איכותי גם לשפים פרטיים שעורכים אירועים פרטיים. אני סבור כי הדבר מעיד על הרמה הגבוהה של המוצרים שלנו".

מה מייחד אתכם?

"מעבר לאיכות הגבוהה של הבשר, הלקוחות אוהבים לבוא למקום שהאווירה בו היא משפחתית. אנו נותנים יחס אישי לכל לקוח, ומסבירים לכל לקוח על הנתחים ועל אופני ההכנה שלהם. הלקוחות יודעים שהם יכולים לפנות אלינו בכל עת. קורה שאני מסביר ללקוח בחנות איך להכין למשל רוסט ביף, ואחר כך אותו לקוח מתקשר אליי בזמן ההכנה כי שכח את ההוראות המדויקות.

"הלקוחות מקבלים את המספר האישי שלי ופונים אליי גם להנחיות וגם כדי לפרגן ולספר כמה נהנו מהבשר. כשלקוח שולח לי הודעה וכותב לי כמה הוא מרוצה, זו ההרגשה הכי טובה שיש. בנוסף עניין הניקיון בקצבייה מאוד מוקפד אצלנו. אנו עובדים לפי פרוטוקול עבודה מחמיר שאבי פרדי השאיר אחריו".

שי מוסיף כי "אנו עושים משלוחים לכל גוש דן. ניתן גם להגיע לכאן ולקבל את ההזמנה ישירות לרכב. אנו מקבלים הזמנות דרך האתר, הזמנות טלפוניות, וניתן גם להזמין בהודעת וואטסאפ".

בוטצ׳רי סימה ופרדי
כתובת: רחוב אילת 36, חולון
טלפונים: 03-5035412, 03-5014342, 054-7850290
למעבר לאתר>>>
למעבר לפייסבוק>>>
למעבר לאינסטגרם>>>

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    החיילים שתקפו את צוות העיתונאים, בשבוע שעבר. לא עודכנו כי הממזרים שינו את הכללים

    איזה מאיר אחד אמר לאמריקאי את האמת, וצה"ל גילה פתאום "ערכים"

    יוענה גונן | דעה
    טיוי

    מיסטר סקסי חוזר פתאום. אבל הפעם עם פיתול אפל

    רוגל אלפר | ביקורת טלוויזיה
    אופוריה Euphoria

    "אופוריה" חוזרת וסדרה חדשה של יוצר "אייל קטן". המומלצות של אפריל

    חן חדד
    2. נעמה ריבה

    "אי אפשר לחדש את העיר כשמעליבים כל הזמן את הציבור הליברלי"

    נעמה ריבה
    אישור תקציב המדינה. נתניהו

    המסר של הממשלה לחיילים ולאזרחים: תראו לאן הולך הכסף ותתפוצצו

    יוסי ורטר | פרשנות
    טד קרוז

    "לא מבין למה טראמפ צריך להילחם את המלחמות של ישראל. זה לא תפקידנו"