11 דורות של אהבה לבשר בתל אביב: האיכות, הטעם והמתכונים

בקצבייה הוותיקה בתל אביב "הבשרים של זלמן", יודעים שמי שמגיע אליהם מחפש טעם אמיתי של בשר: "אנחנו מקפידים על האיכות הטובה ביותר ועל טעמים מעולים"

שחר אמאנו
תוכן שיווקי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
וטירינה של בשר בקצבייה
הבשרים של זלמןצילום: שי-לי עוזיאל
שחר אמאנו
תוכן שיווקי

נתחיל בעובדות: הישראלים אוהבים בשר והפכו אותו לחלק מרכזי בארוחה שלהם, בימי החג ובימי חול. הם אוהבים את הצליל של האנטרקוט נצרב ברשת החמה של המנגל, ואת הריחות הנפלאים שממלאים את הבית או החצר כשהבשר הטרי נצלה לאיטו. הישראלים מתעצמים מתחושת העצמאות בניהול הארוחה המשפחתית, שמזמן מורכבת מכמויות בשר לסוגיו שהופכות גם ארוחה פשוטה לחגיגה של ממש בכל עת.

החיבור השורשי והישראלי הזה הוא גם מנת חלקה של "הבשרים של זלמן", הקצבייה הוותיקה שמחזיקה סניפים ביפו ובמתחם YOO בתל אביב והפכה לשם דבר אצל אוהבי הבשר והקרניבורים שמתענגים על כל ביס ולא מרשים לעצמם ל"מנגל" בלי זלמן. הידע והמומחיות בבשר עוברים ב"הבשרים של זלמן" כבר 11 דורות, ומעטרים את האהבה המקומית לתוצרת ישראלית שמפארת את השולחנות במדינה כבר 61 שנה. "מי שמחפש טעם אמיתי של בשר ימצא אותו אצלנו", אומר משה גלקופ, הבעלים של הקצבייה יחד עם מוטי חי.

מתמחים ביישון ופירוק

צוות המומחים של "הבשרים של זלמן" לא מסתפק רק במכירת בשר. במשך עשרות שנות קיומה של הקצבייה מקפידים שם על ניקיון הבשר, הטריות, האיכות הבלתי מתפשרת וההתאמה לטעם הישראלי. המקררים המיוחדים בקצבייה מיישנים את הבשר בצורה האופטימלית ושומרים על הטעמים. הקצבים של זלמן מתמחים ביישון ובפירוק הבשר לחלקים יפים בצורתם ונדירים בטעמיהם וכוללים בשר פרות, חלקי טלאים, קציצות קבב מתובלות, נקניקיות משודרגות, כבדים, חלקים המותאמים לצלייה, נתחי בקר איכותיים, עופות ועופות מים, חלקי בשר לבישול ולצלייה, עוף, הודו, אווז וברווז. כדי לייצר ארוחה מושלמת, מציעים בקצבייה גם יינות משובחים, תבלינים, שמנים, רטבים ומעדנים, ממרחים ורטבים, והכל במחירים נוחים ושווים כל ביס.

מקפידים על יחס אישי ללקוחות. בעלי הקצבייהצילום: שי-לי עוזיאל

הידע והניסיון של משה גלקופ ומוטי חי הפך את הקצבייה גם למקום להתייעצויות גסטרונומית. הציבור שמגיע לקנות מקבל על הדרך גם עצה טובה, מתכון מנצח וגם המלצות על הבשר המתאים ביותר לארוחה המתוכננת. צוות המומחים מכין את הבשר עבורו הלקוחות לכל מטרה, חותך אותו בצורה הנכונה, והכל תוך שמירה על הטעמים הנקיים.

"תמיד התעסקנו רק עם בשר ישראלי בריא", מספר גלקופ, שהוא גם הבן של זלמן המייסד. "אפשר תמיד לפאר את הבשר ולהדביק לו כל מיני תיאורים ותארים, אבל בסופו של דבר הלקוח מבקש בשר טוב ואצלנו יש את הבשר הכי טוב. יש לנו מקררים ליישון שממצים את הטעמים מהבשר ושומרים על טעם נקי, שאותו מרגישים הלקוחות בצלחת. אנחנו מקפידים על האיכות הטובה ביותר ועל טעמים מעולים. אני, למשל, שם על הבשר שלי רק מלח ופלפל כי אני רוצה את הטעם האמיתי כי הבשר שלנו מצוין גם בלי תבלינים".

צוות מקצועי שמייעץ ללקוחות

החוויה ב"הבשרים של זלמן" נמשכת לכל אורך הקנייה. לרשות הלקוח עומד צוות מקצועי שמנחה אותו ועוזר לו לבנות אירוע שלם סביב הבשר הנדרש, ממליץ מה לשים, למשל, בחמין ומלמד את הלקוח כיצד ליהנות מהמוצר שרכש החל מרמת הבישול או הצלייה. בקצבייה מציעים ללקוח גם מתכונים לתיבול בשר ומאמרים מעשירים, שאותם ניתן למצוא באתר האינטרנט המפורט שבו תוכלו גם להזמין אונליין את הבשר.

"אנחנו מקפידים על יחס אישי ללקוחות, לומדים אותם ואת הצרכים שלהם לפני שהם רוכשים משהו שאולי המליצו להם ולא תמיד מתאים להם", אומר גלקופ. "בשל שיחה עם הלקוח אנחנו שואלים מה מטרת הקנייה, לאיזה אירוע מיועד הבשר ואפילו את כמות הסועדים. בצורה כזו, אפשר להתאים לכל אחד את מה שנכון לו ולתת לו ליהנות מבשר איכותי וממגוון טעמים שיהפכו כל ארוחה לחגיגה שלמה ומהנה. אנחנו תמיד זמינים ללקוחות שלנו והם כבר יודעים לסמוך עלינו בבחירה, בטעם ובאיכות".

הבשרים של זלמן
כתובת: ניסים אלוני 10, מתחם YOO
שדרות ירושלים 20, יפו
טלפון: 03-6829671
למעבר לאתר>>>
לפנייה במייל>>>